Ik heb altijd geleerd dat je qua werk beter je kunt concentreren op 1 ding. Doe waar jij goed in bent en laat de rest over aan mensen die er beter in zijn. Maar wat als je nou alles leuk vindt om te doen? Ik kan je zeggen dat dat het best lastig maakt om je focus te vinden.  Onlangs moest ik voor de inschrijving van Marlieke.com in het Zwitserse handelsregister, aangeven wat ik met Marlieke.com precies wil doen.

Marlieke.com

Marlieke.com is een afspiegeling van wie ík ben, wat ik kan en wat ik nog wil leren. Ik ben creatief (op de computer), ik zie commerciële kansen, hou van fotografie en altijd zoekend naar de perfecte tekst.

Ik wil andere ondernemers vooruit helpen door te helpen met hun logo en hun communicatie naar buiten. Mijn hart groeit wanneer ik door een website of webwinkel mag scrollen om quick wins te vinden  en uiteindelijk goede commerciële kansen te ontdekken. Ik wil families en gezinnen verblijden met foto’s waar ze op staan zoals ze zijn met spontane familiefotografie.  En ik wil schrijven, schrijven over mijn leven maar ook voor anderen.  Daarbij wil ik me ook concentreren op diverse bedrijven in Zwitserland, door hen mee te geven dat ze trots mogen zijn op hun werk en dat ze dit ook mogen laten zien. Bij mij kunnen deze bedrijven een website laten bouwen waar hun projecten en het werk centraal staat. Ik maak de foto’s, maak het totaal plaatje en zorg dat hun boodschap overkomt.

Van Nederland naar Zwitserland en weer terug

Natuurlijk wil ik wel focus, maar ik kan het niet. Er zijn in Nederland teveel leuke bedrijven die mijn hulp kunnen gebruiken. Dat wil ik niet kwijt! 

Daarom ben ik er voor mensen en bedrijven in Nederland  en ben ik aan het werk voor bedrijven en personen in Zwitserland. Een prima combinatie als je het mij vraagt. 

Vorige week maakte ik een flyer voor een Nederlands bedrijf af en ontwikkelde ik een logo voor een Zwitserse band. Deze week ben ik hard aan de slag voor een logo voor een toffe webwinkel, ga ik eens flink nadenken over een gave trouwkaart en alles wat er verder bij een trouwerij komt kijken en maken we een begin met de nieuwe website voor een culturele organisatie hier in Zwitserland. Daarbij ben ik aanstaande donderdagavond als fotograaf aanwezig bij het grote carnavalsfeest van de turnvereniging.

Vier avonden in de week zit ik achter de computer. Overdag mik ik de kinderen echt weleens achter de tv of iPad als ik iets dringends moet doen, maar in principe check ik overdag alleen mijn mail en mijn netwerk op Facebook. Het fijne van mijn werk is dat ik het thuis kan doen en wanneer Liza over 1,5 jaar echt naar school is, ik mijn avonden ook weer terug heb. Investeren doe ik nu, voor mijn werk in de toekomst.

In plaats van mijn focus te zoeken, zorg ik ervoor dat ik door mijn brede kennis en kunde gewoon kan doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!

Wil jij  weten of ik iets voor jou kan betekenen? Op marlieke.com staat nog lang niet compleet wat ik doe omdat ik even tussen wal en schip val in verband met de registratie in het handelsregister. Mailen, facebooken, appen, facetimen kan echter altijd!

 

Show Full Content
Previous Vijf keer comfortabele kostuums voor carnaval om NU te bestellen + Winactie
Next Zij inspireert: Brenda van Es, auteur van ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’

1 thought on “Wat doet Marlieke.com eigenlijk?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close