Gisteren, voor mij eigenlijk vandaag nog, was echt een bizarre dag met een hele hoop verschillende emoties. Omdat gisteren zo’n volle en leuke dag was, laat ik hem eens in een aparte blog zien. Bijzondere dagen verdienen dat!

Stiekem vond ik het knippen van Eva’s haren spannender dan Eva zelf. Alhoewel ze me ergens tussen neus en lippen door vertelde dat ze een klein beetje gelogen had en toen kon ze niet meer terug. Ach ja, maar ze is er nu zo blij mee. Ik ook hoor, ik ga me eens verdiepen in leuke haardrachten met kort haar. Want na al die jaren lange lokken, weet ik echt niet wat ik er nu mee moet doen!

Mijn ouders zijn afgelopen week aangekomen, dus we zijn weer enorm verwend. Voor Lovethat heel veel reviewdingetjes, die voor een groot deel al gelijk in gebruik genomen zijn.  Ook kunnen we weer heerlijk vooruit met hagelslag en koekjespasta, kokkindjes voor mijn dropmomenten, ontbijtkoek (oh yeah!) en voor nu lekker tarwebrood, krentenbollen en eierkoeken. Zo fijn! Stom hoe dit soort dingen na 2 jaar nog steeds must zijn.

Natuurlijk ontbijten we met een krentenbol!
Natuurlijk ontbijten we met een krentenbol!
Eva besluit ‘s ochtends dat ze haar haren gaat knippen en dus moest ik even een foto van dat mooie haar maken!
img_3858

Onze ochtend begon erg vroeg (half zes), de meiden wilden dan ook al heel vroeg naar buiten. Deze foto maakte ik van Eva, ohh die haren! Ze gingen er toch echt af… 
img_3770

Liza vermaakte zich toen Eva naar school was met het nieuwe Fisher Price speelgoed. Een theesetje met taartjes.

Liza was de hele dag druk in de weer met het Fisherprice theesetje met taartjes.
Liza was druk in de weer met het Fisherprice theesetje met taartjes.
Koko vond de koffie ook wel lekker
Koko vond de koffie ook wel lekker
En natuurlijk lekker kusjes geven
En natuurlijk lekker kusjes geven
Toen Eva weer thuis was sprongen ze in het zwembad! Wat een fantastische middag in de zon werd dat! Liza werd door het enthousiasme van Eva meegetrokken en plonsde alsof het een lieve lust was. Eindelijk.
IMG_8058

IMG_8047

IMG_8022

IMG_8017

Oma dook ook nog even het water in!
Oma dook ook nog even het water in!
img_3856

img_3854

img_3855

Zelf zat ik natuurlijk prinsheerlijk in de hangstoel in de schaduw
Zelf zat ik natuurlijk prinsheerlijk in de hangstoel in de schaduw

Om half vier gingen we dan naar de kapper. Zie blog van gisteren, maar hier nog een leuke foto van de twee dames!

eva-en-liza

Als afsluiting van deze mooie en spannende dag mochten we nog een keer gaan kijken naar Eva’s musical. De hele week heeft ze met de kleuterklas optredens gehad  en vanavond mochten opa en oma ook kijken. Ik moest steeds mijn moppie zoeken met haar nieuwe haar, maar zij stond daar stralend en zelfverzekerd als het maar zijn kan. Zo gaaf.

Een kus voor mama na het laatste liedje
Een kus voor mama na het laatste liedje

Mijn moeder filmde nog een klein stukje van haar optreden.

Wat een dag!!

Show Full Content
Previous Eva doneerde vandaag aan Stichting Haarwensen!
Next Zwitserland: meedoen is belangrijker dan winnen

1 thought on “Wat een dag was dat gisteren!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close