Regelmatig krijg ik de vraag wat voor raar horloge ik nou draag. Ik draag dan ook wel een gek horloge, hij heeft een sportbandje, maar wel een mooi koperkleurig ‘uurwerk’. Mijn horloge is de Misfit. Een sportwatch of een veredelde stappenteller, zo kan je het ook noemen.

Misfit Shine lovethat.nl
Het is half twee. Het eerste puntje dat verschijnt geeft de 12 uur aan. Het tweede puntje dat verschijnt, de uren en als laatste de minuten. Het went snel!

Misfit, mijn drive om te bewegen

Het is mijn drive om te bewegen. Ik ben nogal lui aangelegd, als ik mezelf niet zou dwingen om te sporten, dan zou ik niet gaan. Echt hoor. Al lijkt het online anders. Ik ben gewoon een lui varken dat liever pepernoten eet en naar een suffe tv serie kijkt, dan dat ik me fanatiek af ga beulen in een sportschool of tijdens de gymles. Hoewel… Dat gevoel achteraf wanneer je ziet dat je vandaag je stappen weer hebt behaald of misschien er wel dik overheen bent gegaan. Dat gevoel is magisch.

Daarom sleep ik me op zaterdagochtend de deur uit om een rondje te hardlopen, want dat gevoel achteraf. Daar doe ik het voor! Dat ik die 4 kilometer gelopen heb, dat ik niet 10.000 stappen heb gezet maar wel 20.000. En dat ik trots kan zijn op mezelf omdat ik het weer geflikt heb. Er is niks leukers om drie keer per dag te bekijken hoe goed je wel niet bent! En voor dat gevoel van onoverwinnelijkheid, daarvoor heb ik de Misfit. Deze smartwatch is mijn klopje op de schouder. Want hij vertelt me dat mijn doel behaald is en dat ik beter ben dan ooit te voren.

Misfit Shine lovethat.nl
Op een kwart van mijn stappen!

De MISFIT SHINE

De Misfit is een horloge en smartwatch ineen. Hij geeft de tijd aan, waar je wel een aan moet wennen en hij geeft aan hoeveel stappen je verwijderd bent van je doel. In mijn geval 10.000 stappen (Misfit dagdoel van 1000 punten) wat gelijk staat aan 1,5 uur wandelen, 30Ā minuten hardlopen of 45 minuten zwemmen (JA HIJ IS WATERDICHT!). Gelukkig kun je iedere activiteit die je hebt gedaan, een half uur fietsen, een kwartier zwemmen of twee uur tennis ook aangeven via de app. Jouw puntenaantal stijgt dan en voor je het weet heb je in ieder geval je dagdoel van 1000 punten weer gehaald. Je synchroniseert je Misfit met de app op je telefoon (en verandert eventueel de activiteit) en voor je het weet, geef je jezelf weer een schouderklopje!

Misfit Shine lovethat.nl
Je kunt eenvoudig zien wat je in een maand gedaan hebt en ook hoe je vorige maanden waren

Hoewel ik al heel veel smartwatches heb gehad, nou ja… behoorlijk wat, ben ik al ruim een half jaar (vanaf maart) tevreden over de Misfit. Ik geloof dat ik hem in de zomervakantie een tijdje niet heb gebruikt omdat de batterij op was, dat was nadat ik er twee weken ervoor een Ikea batterij in had gedaan. Met een goede batterij gaat de Misfit ongeveer een half jaar mee, voordat je de batterij moet vervangen. Het ligt er natuurlijk aan hoe vaak je synchroniseert en de tijd opvraagt.

MISFIT SHINE

Ik heb de Misfit Shine 1, inmiddels niet meer te koop, al verschilt hij niet veel met de Misfit Shine 2. De Shine 2 kan alleen nog meer. Hij trilt, staat in verbinding met je telefoon en heeft verschillende kleuren verlichting. Maar wat bij beide trackers hetzelfde is, is de draagbaarheid. Je kunt je horloge om je nek dragen, in een clip aan je beha of zwempak of gewoon in een horloge bandje. Er zijn diverse kleuren trackers en een enorme keuze aan bandjes! Yeaah! AL moet ik eerlijk zeggen dat ik nog geen nieuw bandje heb gekocht hoor. Helemaal niet nodig.

Misfit Shine lovethat.nl

Er valt nog wel meer te vertellen over deze activitytracker, zoals dat hij ook je slaap checkt. Wat natuurlijk altijd te weinig is, dat voel ik zelf ook wel šŸ™‚ Bekijk voor meer informatie de website van Misfit en kopen doe je de Misfit voordelig op de website van Bol.

Show Full Content
Previous REVIEW | Nintendo 3DS | LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot
Next Wie heeft er als eerste Bingo?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close