Ik had er nog nooit over gehoord, totdat Eva voor haar verjaardag ineens een PopSocket vroeg voor haar telefoon. Een wat? Een PopSocket. Er ging natuurlijk van alles door me heen, maar wat blijkt het te zijn: een dingetje voor achter je telefoon waardoor je meer grip hebt en je je telefoon (of tablet) kunt neerzetten. 

PopSocket: een multi-inzetbaar ringetje 

Het was voor mij een vraag, maar blijkbaar heeft bijna iedereen een PopSocket aan zijn telefoon geplakt en na het schrijven van dit artikel, snap ik niet waarom ik deze hype gemist heb. 

De PopSocket is meer dan een ringetje om meer grip op je telefoon te hebben. De PopSocket werd namelijk ontworpen om de draadjes van je koptelefoon netjes te bundelen en werd al in 2012 bedacht. De PopSocket komt verschillende vormen. Zo heb je een PopSocket met een ring gemaakt om je vinger doorheen te schuiven, een PopSocket met een ringetje en een PopSocket met een ronde gleuf als kabelgootje. Je hebt ook speciale houdertjes voor je PopSocket waardoor je je telefoon gemakkelijk in de auto neerzet, in bad kunt Netflixen of lekker in bed nog een beetje tv kunt kijken. 

Al is de PopSocket niet alleen voor telefoons handig, een tablet kun je met twee PopSockets ook gemakkelijk neerzetten of ergens aan vast zetten. 

Inmiddels heb ik me wat meer verdiept in het fenomeen PopSocket en weet dat de PopSockets in talloze kleuren en designs te koop zijn. Maar ook dat ze heel vaak opnieuw te gebruiken zijn. De speciale lijmlaag zorgt ervoor (wanneer deze niet uitdroogt) dat je hem wel 100 keer kunt verplaatsen. De PopSocket zelf is wel 12000 keer in en uit te klappen. Best een goede koop heb je dan. En een leuk cadeautje voor een jarige tiener/puber of gewoon volwassene. Ik denk dat je hier iedereen wel mee blij kunt maken! 

Show Full Content
Previous Kleinschalig voortgezet onderwijs in Nederland?
Next De sportzomer komt eraan; heb jij al een goede tv?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close