Er zijn verschillende plaatsen waar je een piercing kan laten schieten. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een oor, neus, tong of navel. Toch zijn er ook andere opties die steeds meer aan populariteit winnen. Denk maar aan een tepel piercing of een lippiercing. In dit artikel wordt de focus gelegd op een tepel piercing en waar je allemaal rekening mee moet houden. 

Het plaatsen van de tepel piercing

Een tepel piercing plaatsen kan pijnlijk zijn aangezien het een hele gevoelige plaats is. Natuurlijk heb je bij een tepel piercing minder mogelijkheden in ontwerp, toch heb je bij Inksanepiercing.com enkele soorten tepel piercings waaruit je kan kiezen. Een dergelijke piercing is ook niet de duurste piercing die er is. Reken op minimaal 15-25 euro voor het juweeltje zelf en 35 euro voor het plaatsen van één tepelpiercing en 60 euro voor twee tepelpiercings. 

Wanneer je een piercing laat zetten, ongeacht de plaats, moet je ook een goede nazorg doen. Dit voorkomt onder meer korsten en infecties die zeer pijnlijk kunnen zijn. Belangrijk is om dagelijks de piercing te spoelen met stromend water om eventuele korsten of vuiltjes weg te spoelen. Daarbovenop kan je ook een tweetal keer per dag een steriele oplossing gebruiken om zeker te zijn dat de piercing volledig proper is. Probeer daarnaast niet te veel druk op de piercing te zetten bij het slapengaan. Dit is natuurlijk op sommige plaatsen eenvoudiger dan op andere, maar probeer dit in elk geval te beperken. Zorg daarnaast dat je altijd je handen wast voor je de piercing aanraakt. 

Wat als je zwanger bent?

Een tepel piercing en zwangerschap is geen goede combinatie. Het wordt dan ook afgeraden om een piercing te laten plaatsen wanneer je al zwanger bent. Er is namelijk altijd een risico dat je een infectie oploopt en tijdens een zwangerschap kan dit extra gevaarlijk zijn. Indien je al een tepel piercing hebt wanneer je zwanger wordt, is dit geen probleem. 

Hou er wel rekening mee dat de combinatie van een tepel piercing en zwangerschap voor ongemakken kan zorgen. Je lichaam gaat vele veranderingen door wanneer je zwanger bent. Dit geldt ook voor je borsten. Een tepel piercing kan ongemakkelijk aanvoelen, waardoor je ze beter kan uitdoen tijdens de zwangerschap. Na de zwangerschap kan je ze gewoon terug aandoen. Indien je graag borstvoeding wil geven, moet je de piercing wel steeds uitdoen tijdens de borstvoeding. 

Ben je overtuigd en wil je graag een tepel piercing laten schieten? Ga dan snel naar Inksanepiercing.com en kies jouw piercing!

Show Full Content
Previous Duurzaam huis en haard, dat is ons veel waard
Next Tips voor online geld verdienen vanuit thuis

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close