Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuw weekoverzicht! Deze week ben ik 34 weken zwanger en krijg ik steeds meer zin om die kleine uk in het echt te bewonderen. Het is stiekem ook al tijd voor een (klein) beetje nesteldrang. Al met al, tijd om mijn week met jullie te delen! Oja en mag ik ook nog even zeggen dat ik heel blij ben dat jullie dit weekoverzicht zo graag lezen? Kleine aagjes!

Zaterdag bleek de uk niet lekker in mijn buik te liggen. Hij of zij draaide de hele dag maar door. Ik werd er gek van en kotsmisselijk. Gelukkig werd het net voor het slapen een stuk rustiger in mijn buik. Wat een gedoe zeg 🙂

14 februari 2014 002

Op zondag vierden we de verjaardag van Karsten. Mijn kleine neefje werd vier! De arme schat had er zoveel moeite mee om weer een jaartje ouder te worden, dat we maar niet hebben gezongen voor hem. Het liefie <3! Gelukkig had hij er minder moeite met zijn cadeautjes uitpakken. Het werd een gezellige middag met als afsluiter mijn moeder die met ons mee naar huis ging. Niet voordat we ook nog een boxmobiel van Jokie en Jet en speelkleed van Nijntje via Marktplaats kochten. Hoppa, weer iets om weg te strepen! 's Avonds pakte Eva haar stoeltje en zette hem voor de televisie. Het kunstschaatsen kon op haar onverdeelde aandacht rekenen. Het resulteerde trouwens in deze blog.

14 februari 2014 010

En is onderstaand plaatje een beetje herkenbaar 🙂
14 februari 2014 013

Maandag was dan dé dag dat mama en ik flink in de kinderkamer aan de slag zouden gaan. Er moest nog wel wat veranderen. Zo had ik twee lades in de kledingkast die ik nooit gebruikte. Die moesten dus vervangen worden door planken en ik wilde ook graag een ander systeem voor de onderbroeken en sokken van Eva. En wat doe je dan? Dan ga je naar de IKEA. Zo vervelend allemaal! Bij de IKEA lunchten we, kochten we alles wat we nodig hadden en natuurlijk nog veel meer. Tegen bedtijd voor Eva was haar kamer nog een zooi en mocht ze bij ons in bed slapen. Kind blij en wij konden weer even verder. Aangezien ik (met mijn buik) niet meer in de kast pas, mocht mama de schroefjes enzo aandraaien. Thanks mam!

ikea14 februari 2014 035

Dinsdag moest ik zen zijn. Het was weer tijd voor mijn bloeddrukcontrole. Aaargh! Het is toch spannend, de buurvrouw stond als reserve om Eva eventueel van school te halen, dan kon mijn moeder voor haar thuis zijn. Maar… ik bleef erg rustig en dat resulteerde in een schitterende bloeddruk. We vierden het met wat geshop in de stad en haalden later Eva samen op van de peuterspeelzaal. ‘s Middags gingen we lekker uitrazen in de speeltuin en kwam Percy met ons mee naar huis. Eva nodigde hem uit voor een lekkere duik in bad en dan kan je niet meer weigeren natuurlijk! Die twee zijn zo extreem lief samen dat het ook niet uitmaakt of Percy er is, vaak is het juist fijner want ze hebben nooit ruzie en kunnen zich prima samen vermaken en samen even voor de tv hangen vinden ze ook wel lekker.

eva en percy

Mama bleef gezellig nog een nachtje en na een flinke tuk van Eva waren we net op tijd op de zwemles. Tijdens de zwemles kon Eva haar oma laten zien dat ze al een beetje kan duiken, de beenslag al lekker te pakken heeft en het vooral erg naar haar zin heeft tijdens het zwemmen. Na lekker te hebben bijgekletst met de dames, gingen we daarna richting Raamsdonksveer. Daar kon ik weer wat afstrepen van mijn lijst. De wieg is opgehaald! Met een heerlijke lunch van pannenkoeken voor Eva en een pasteitje voor mij! Toen gingen mama en ik weer shoppen, want tijdens het inruimen van de kasten hebben we ook een hoop broekjes van Eva weggegooid, het was dus even de hoogste tijd om nog wat broekjes te scoren. Dat deden we voor een prikkie bij de Jola! zwemmen
14 februari 2014 066

Eerlijk is eerlijk, na een paar dagen toch erg druk te zijn geweest stortte ik woensdag redelijk in. Alles deed me zeer. Gelukkig was er na een avond op de bank en een goede nacht slaap, niks meer aan de hand. Ik was gewoon weer fit donderdag! Oh wat hou ik daar toch van. Wat een beetje rust al niet met je lijf kan doen! << foto: even een slapende Eva laten plassen na een drukkke dag>>

14 februari 2014 081

We gingen daarom donderdag gezellig naar de ouder-en-kindochtend in het buurthuis. Ik bleef maar fit, dus besloot ik ook boven aan te gaan pakken. Met de wieg in de auto had ik eigenlijk geen excuus meer om het niet op te ruimen. De dag werd afgesloten met een onverwachte logé. Sylke bleef gezellig logeren en wonder-boven-wonder ging het echt supergoed. Ze mochten van mij praten totdat het lampje uit was, helaas voor Sylke sliep Eva meteen. Sylke had er iets meer moeite mee; te licht, te donker, toch nog even plassen en een extra knuffel, maar sliep ook eigenlijk zonder problemen! Zo mag Eva vaker kindjes te logeren krijgen 🙂 Ideaal!

donderdag

14 februari 2014 128

De nacht zelf verliep met Sylke ook prima, Eva kreeg alleen last van enorme oorpijn. We besloten dan ook op vrijdag niet naar school te gaan, maar wel even langs de huisarts te rijden. Jup, een dubbbele oorontsteking. Het verklaarde de enorme huilbui die ze middenin de nacht had, twee uur later ging ze wel weer lief slapen in haar eigen bed. Maar daarmee was voor mij de dag al een beetje verpest. Wat was ik moe! Gelukkig kan ik met die meiden goede afspraken maken en dus kon ik ‘s middags lekker een uurtje plat en was ik daarna weer gezellig. Veel leuker voor de dames!

Ik maakte wel een onwijs leuk Valentijnscadeautje met ze!

valentijn

Show Full Content
Previous Kleine meisjes met grote dromen
Next Ik zou zo graag…

3 thoughts on “Twee logeerpartijen deze week! – Weekoverzicht 15 februari 2014

  1. Een mooi helderoverzicht. Lekker bezig met het kamertje zo te zien. Hier gaan we dan ook graag naar de Ikea, en blijven altijd eten. Ideaal ook als ik even geen zin heb om te koken, en niet naar de grote gele M wil gaan. Wat grappig dat jullie gisteren ook geverfd hebben met Ikea zakjes. Heb daar toevallig vanochtend een blog over geplaatst.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close