Vorig weekend waren we een weekendje op Landgoed ‘t Loo. Omdat we een bruiloft in Putten hadden en we graag vanaf donderdag wilden relaxen, werd het niet Landal de Heihaas maar gewoon ‘t Loo. Net zo makkelijk en waarschijnlijk net zo leuk. We verheugden ons er echt enorm op, voor Liza hadden we een hoes voor over haar gips gehaald en daarmee konden we dan ook echt genieten van zowat alles wat ‘t Loo ons en de kinderen te bieden had. Bijna, want ik had me natuurlijk wel een beetje verkeken op het zand, want dat is niet relaxed in het gips en op speeltoestellen waar ze niet gemakkelijk op kon. Gelukkig hadden we een heerlijk flexibel kind mee!

Een kinderboerderij is altijd goed en er was genoeg eten om ze lekker te voederen!

Landgoed ‘t Loo

Landgoed ‘t Loo ligt in Oldenbroek, vlakbij Zwolle, Kampen en Harderwijk. Het bungalowpark heeft 366 huizen met als centrale middelpunt een groot meer met zandstrand. Daarbij heeft het park een fantastische indoor kinderspeelplaats, bowlingbaan, zwembad, restaurants en snackbars. Buiten kan men tokkelen, boogschieten, tennissen en jeu de boules, voor de kinderen is er een hele grote speelplaats en diverse klimtoestellen. Er zijn genoeg fietsen in alle vormen en maten te huur.

Ben ik verzwitserd?

Hoewel het park alles had, vielen me een aantal dingen vies tegen. Zo vond ik het onderhoud echt bar slecht. Op diverse plaatsen rondom de plas werd er gewerkt, maar dat moet geen excuus zijn voor een kapot bankje en dat er op een andere plek een vuilnisbak (met volle vuilniszak) op de grond lag. Daarbij vond ik de vloer van het zwembad echt heel smerig en ik wil me niet voorstellen hoe men zich moet omkleden in het zwembad als het park vol is. Wat een krappe bedoening! Als laatste vond ik dat het onderhoud van het groen echt bar slecht was. Veel halfdode bomen en onkruid.

Nu ben ik niet kritisch. In mijn huis is het ook niet schoon en opgeruimd, in mijn tuin staan ook dode bomen. Maar er zijn toch echt dingen die in mijn ogen niet kunnen. Ik ken Landal niet anders dan een net park, maar misschien ben ik wel verzwitserd. Verzwitserd is geen woord, maar het dekt wel de lading. In Zwitserland is alles, maar dan ook alles, schoon. Schoon en opgeruimd. Je vindt geen propje op straat en geen poep op de grond… Ik vind het niet meer dan normaal meer en ja, in Nederland is het anders. >> Bekijk ook deze blog Zoek het verschil

Perfecte plek om foto’s te maken

Ik had wel een heel leuk weekend, laat dat voorop staan. En uiteraard maakte ik foto’s, veel foto’s. Vooral op zondag in de avond hadden we het perfecte weer en enorm gezellige kinderen. Toen Liza al op bed lag en mijn neefjes weer naar huis waren, ging ik nog met Eva op pad. Wat en heerlijk fotogeniek meisje is het toch!

Show Full Content
Previous Fidget spinners, wat zijn ze gevaarlijk leuk!
Next Anne with an E

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: