Wat een weekend had ik vorige week! Eerst natuurlijk naar de Vrienden van Amstel Live en toen gingen we op zaterdagavond ook nog eens op stap. Dat was weer een tijdje geleden en sinds de zwangerschap heb ik dat eigenlijk helemaal niet meer gedaan. Het stappen met de vrienden van Floris in zijn oude stamkroeg/discotheek was gezellig! Gedanst, gelachen en heerlijk kunnen roddelen. Wat wil een mens nog meer? Om 3:45 uur was het tijd om mijn tanden te poetsen en mijn bed op te zoeken. Maar niet voordat ik een foto als bewijs had!
31jan 2 381
De volgende dag konden we heerlijk uitslapen, Eva sliep namelijk bij mijn ouders en de hond was ook op pad, en stond er zelfs een uitgebreid ontbijt klaar. Lekker Eddie! En onze gastheer had nog meer in petto, ik kon namelijk met mijn dikke buik in een warme jacuzzi stappen. Wat lekker! De ideale zondagochtend!
31jan 2 389
Op maandag vond Eva het weer nodig om zich te verkleden. Ze kwam onze kamer binnen en zei: “Ik weet dat Sinterklaas enzo allang weg zijn hoor, maar mag ik toch mijn zwarte pietenpak aan vandaag?” Dan kan ik natuurlijk niet meer weigeren. 31jan 2 405
Daarna gooide ik Eva los in Ballorig. Dan kon zij even flink rennen en vliegen en voelde ik me die middag niet zo schuldig dat ik hoognodig even een uurtje plat moest. Maar niet voordat ik een van de vele leuke pakjes die ik deze week binnenkreeg openmaakte. Weet je dat je onderstaande waterkan van Rosti Mepal ook kunt winnen? Meedoen was nog nooit zo eenvoudig!

31jan 2 418

Op dinsdag kreeg ik alweer een pakje binnen. Wat een verwennerij. Dit keer van Kidsware. Eva en ik maakten hem samen open, het is tenslotte ook voor haar kamertje, en wat zijn we er blij mee! Binnenkort zullen we de kinderkamer helemaal op orde maken en dan laat ik uiteraard een foto van het eindresultaat zien. Verder zag Eva er weer heel kittig uit op dinsdag (zelf uitgezocht) en daar moest ik natuurlijk een foto van maken. 31jan 2 441

De woensdag vergeet ik het liefste, wat een baggerdag. We moesten zelfs afscheid nemen van onze favoriete zwemleraar 🙁 Eva maakte een mooie tekening en ik een collage van 3 jaar zwemmen met meester Julian. Jammer hoor. De rest van de dag was Eva heel moeilijk en ik doodop van haar en van de zwemles. Op naar de donderdag dus!
31jan 2 446 (Small)

Op donderdag werd ons kleinste vriendinnetje namelijk 1 jaar! Eerst kwam Sylke al lekker bij ons lunchen en daarna was het feest bij Charlotte. Ook hier werd Eva weer een uitdaging, maar het was iets beter vol te houden dan woensdag 😉
31jan 2 471 (Small)
31jan 2 462 (Medium)

De donderdagavond sloot Eva af met een pannenkoek bij de buren en een extra lang bad om alle snot in haar lijf te bestrijden!
31jan 2 483 (Medium)
Gisteren (vrijdag) had ik een vrije ochtend en die besteedde ik op Zuidplein! De blijde doos heb ik bij de Prenatal opgehaald en de doos van de Ouders van Nu bij de Etos. Ik kocht gelijk 4 pakken luiers bij de Etos… Ze waren nu voor de helft van de prijs en daar moest ik gebruik van maken natuurlijk. In de pakketten zat vooral erg veel alcoholvrij bier. Gelukkig zat er in de blijde doos ook nog een fles, een speen en een halve pak luiers. Al met al, best leuk om gratis te krijgen.
weekoverzicht 1 fev
Die middag deden Eva en ik weer samen een middagdut. Ze is zo verkouden en dat is zo vermoeiend voor haar en mij, dat we van een dutje allebei dan opknappen. En zeg nou zelf, het is toch genieten om dat kleine meisje zo snurkend naast je te zien?
foto (8) En na onze dut lag er weer een cadeautje op de mat. Binnenkort meer over deze muts van HartjeHip hier op Love that!
weekoverzicht 1 fev2

Op naar een nieuwe week! Maak er wat leuks van!

Show Full Content
Previous Prachtige accessoires voor de kinderkamer van Kidsware
Next Let op hoe je op de foto gaat, voor je het weet…

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close