Wat een superleuke reacties op het weekoverzicht van vorige week. Ik hou ‘m erin en daarom vandaag weer een weekoverzicht en wat voor week heb ik gehad! Vorige week zaterdag stond de ochtend in het teken van de nieuwe baby. Ik ging samen met Marina naar de workshop ‘Kleur je Zwangerschap’, de blog hierover kon je gisteren hier al lezen.  De foto van Eva die vol bewondering naar mijn buik kijkt, vind ik nog steeds schitterend.

eva klein
Die middag kwam mijn schoonmoeder weer voor een week logeren. Eva en ‘oma Spanje’ hebben het altijd prima naar hun zin samen, oma leest haar lekker voor, kan goed helpen met kleien en speelt eindeloos spelletjes met haar. Vandaag vertrekt ze overigens weer terug naar Spanje. We zullen haar pas weer zien als de baby is geboren.

Op zondag was het heerlijk weer, daarom gingen we fijn een stuk wandelen in de Rhoonse Grienden. Een lekker natuurgebied waar de hond kan rondneuzen en er voor ons ook nog het een en ander te zien valt. De kleuren waren supermooi en ik heb dan ook een hele hoop schitterende foto’s kunnen maken van Eva.rhoonsegrienden2

Die zondagmiddag kreeg ik bijna de grootste verrassing van mijn leven. Een babyshower, speciaal voor mij. Dat had ik echt niet verwacht. Jullie hebben er natuurlijk alles al over kunnen lezen afgelopen maandag. Maar man, wat voelde ik me speciaal!
babyshower2

Maandag hadden we, zoals je je misschien wel kunt voorstellen, een luie dag. De ochtend brachten we door op de bank, de middag in bed. Aan het eind van de middag kregen we bezoek van de beste vriendjes van Eva. Het was gelukkig droog en dus konden ze fijn 2 uur buiten spelen.
beste vriendjes
En toen was het ineens dinsdag. De dag van de 30 weken echo! Net als de vorige keer met Eva, ging mijn moeder mee en extra leuk dat mijn schoonmoeder ook erbij kon zijn. Het was superleuk om de baby weer een stuk echter op beeld te krijgen. Bij een 30 weken echo zie je ook veel duidelijker een hoofd en het gedrag van de baby. Gelukkig deze keer ook, de beeb heeft nog dikke ogen maar lag lekker met zijn handje bij zijn hoofdje te wrijven, te sabbelen en te zwaaien. Zo lief. Ook zagen we dat hij/zij nog steeds in een stuit ligt. Dit kan nog veranderen, ik moet tenslotte nog 10 weken! (Terwijl ik dit schrijf, wordt er al de hele dag druk gewoeld in m’n buik, dus wellicht is het draaien al wel ingezet) Oma Ot mocht Eva ‘s avonds voor het slapen gaan nog lekker voorlezen.
oma
En ‘s avonds maakte ik natuurlijk weer een buikfoto. Toch leuk voor later om de groei een beetje bij te houden. buikfoto 30 weken
Woensdagochtend gingen we zwemmen. Eva had weer eens zelf haar kleren uitgezocht en zorgde ook voor de meest geweldige finishing touch. Wat een dame toch. Het was meteen het leukste moment van de dag. Dramatiek heeft ze uitgevonden. Na een middagdut van 3 uur(!!!) was ze gelukkig beter te pas en at ze zelfs haar avondeten op.
Eva Op donderdag proberen we altijd naar het buurthuis te gaan. Daar kan Eva lekker spelen met andere peuters en kunnen de moeders lekker ouwehoeren. Afgelopen donderdag gingen we ook, Eva heeft heerlijk gespeeld en gedanst op Ernst, Bobbie en de rest. De rest van de dag was lekker rustig en we sloten de avond natuurlijk af met Wie is de Mol. Vrijdag haalde ik Eva superenthousiast van de peuterspeelzaal op en gingen we met de oma’s naar de verjaardag van mijn oudste zus. Van Eva moesten we roze bloemen halen en dat deden we dan ook maar.
eva bloemen


Gisteravond waren we uitgenodigd om lekker uitgebreid te gourmetten bij mijn ouders. Het was veel, maar bijna alles ging op. Lekker hoor!
20140117-205251.jpg

Op naar een nieuwe week!

Show Full Content
Previous De workshop ‘Kleur je Zwangerschap’ is een echte aanrader!
Next Laat je inspireren door deze prachtige foto’s uit Rusland

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close