Wat ga je in een weekoverzicht zetten als je eigenlijk helemaal niet zo’n boeiende week hebt gehad? Ik ga gewoon bij het begin beginnen en hoop dat ik er uiteindelijk achter kom dat deze week helemaal niet zo verloren was. Van zaterdag weet ik alleen nog dat we met zijn drieën boodschappen hebben gedaan en eindelijk de lege flessen bij de AH hebben gedropt. Wat was dat hard nodig. Het waren uiteindelijk 61 flessen, dus ik denk dat we een jaar niks hebben weggebracht. Om je voor te schamen 🙂 We lunchten gelijk bij La Place, vinden we allemaal gezellig en kon ik weer plassen.
Bij thuiskomst lag er een pakketje in de brievenbus. Het bleek een brievenbusdoos vol rode rozen te zijn! Een verlaat Valentijnscadeautje van vriendinnetje Kim! Zo lief.
valentijnscadeau
Zondag was het mooi weer en besloten we het huis goed op te ruimen en later ook de schildpadden in de vijver maar weer bloot te stellen aan de natuur. In de winter hebben we de vijver altijd afgedekt, zodat de schildpadden geen last hebben van het koude weer en ze zo goed de winter doorkomen. Helaas is het geen winter geworden dit jaar en met het mooie weer van zondag vonden we dat de schildpadden meer baat hadden bij wat directe UV stralin, dan in een donkere vijver te bivakkeren. Dus de overkapping eraf en binnen een minuut hadden we al 2 schildpadden gespot. Nog 11 te gaan! Mello, onze hond, vond het zoals ieder jaar weer heel spannend dat er schildpadden in de vijver zitten. Woef Woef! Maar ook hij genoot van het zonnetje op zijn bol, net als dat wilde meisje van ons!
zonnetje
Maandag was het weer tijd voor de check-up bij de verloskundige. Die ochtend voelde ik me niet echt lekker en lag ik dus eigenlijk de hele ochtend op de bank. Bij de verloskundige bleek de bloeddruk weer oké te zijn (woehoe!). De uk ligt nog steeds goed, maar is nog niet ingedaald. Eva mocht de verloskundige helpen met het luisteren naar het hartje. Eva’s reactie op de geluiden van het hartje; “Het lijkt wel alsof hij op een paard zit!” Omdat ik iedere week niet zeker ben van mijn bloeddruk moet ik steeds een back-up hebben, maandag was dat Kim. Gelukkig was er niks aan de hand en gingen we gewoon lekker samen naar Kim en konden Eva en Lars fijn buiten struinen en spelen. Gezellig! De verloskundige maakte met me een afspraak voor 2,5 week later. Dan ben ik 37 weken zwanger, daar was ik het niet echt mee eens. Ik hou mijn gezondheid liever maar goed in de gaten. Daarom ga ik komende week toch ook weer op controle.
21 feb 146
21 feb 147
Dinsdag gingen we naar de speeltuin hier op het dorp. Wij hebben echt een enorme speeltuin met allemaal speeltoestellen waar ik Eva met een gerust hart op kan laten spelen. In de speeltuin kwamen we nog vriendjes en vriendinnetjes van Eva tegen. Ontzettend gezellig voor haar. Die middag hebben we samen de bank ook weer op de zomerplek gezet. We hebben een koude buitenmuur, die vooral erg koud kan zijn in de winter. Voor het gemak had ik deze winter de bank dan maar omgedraaid. Nu miste ik de ruimte en besloot ik met Eva te gaan sjouwen. Ja erg verstandig… NOT! Maar het is me wel gelukt en ik ben er blij mee.
21 feb 149
Op woensdag zwemmen we altijd en ook dat blijf ik maar doen, zolang ik het volhoud. En dat wordt wel wat lastiger. Het is natuurlijk vakantie hier in deze regio en het zwembad was open. We mochten in een ander bad zwemmen, maar daar hadden ze het zwembad even wat warmer dan normaal gemaakt. Poehee, iedereen met een rood hoofd in het zwembad en drie keer raden wie er enorm wakker wordt van het warme water. Man, die baby bleef maar schoppen, draaien en kicken. Ondertussen moest ik me concentreren op Eva die alle kanten op rende omdat ze zo graag wilde springen, plonzen en duiken. Bij een van de liedjes vroeg de juf of zij Eva omhoog moest gooien. Prima natuurlijk, maar omdat Eva daar zo enthousiast wordt vergeet ze haar mond dicht te doen en had ik weer een stikkende dochter. Handig juf 🙂 Na de les mag je dan, omdat het vakantie is, lekker zwemmen in het grote bad. Daar had ik echt geen zin in, het was zo druk en ik had het al zo warm! Helaas voor mij wilde Eva toch echt van die glijbaan af. Gelukkig kon ze, dankzij andere zwemmoeders, toch nog even glijden. Zo lief.
‘s Middags was ik moe en Eva ook. De foto van ons twee snurkend was niet charmant, die van Eva is wel schattig. Past een beetje in het gele plaatje. Om 6 uur viel ik gewoon zittend op de bank nog een keer in slaap. Goh, hoe kom ik toch zo moe?
21 feb 150
En nu ben ik heel hard aan het nadenken wat ik op donderdag precies gedaan heb. Eva had een driftbui in de supermarkt omdat ze geen Hello-Kitty ijsje mocht. Ik heb 5 wasmanden opgeruimd in de kasten en ben daarna op bed gaan liggen. Eva kwam al snel naast me liggen, maar wilde toch liever circusje spelen op bed

Ook kreeg ik een mooi pakketje van BepenCo.com binnen. Voor Love that! krijg ik regelmatig leuke dingetjes om te reviewen binnen en dit is weer zoiets. Komende week kom hier je te weten wat er in dit pakketje zat!
21 feb 128
Gisteren waren mijn ouders 41 jaar getrouwd. We hebben daar lekker koffie met gebak gegeten en mee kunnen lunchen. Eva was niet bij mijn vader weg te slaan. Waar hij ook heen ging, Eva liep hem achterna en ze bleef maar tetteren. Ik moest echt zo lachen, wat zou hij stiekem blij zijn geweest toen we weer naar huis vertrokken!
klein

Voor deze week had ik met mezelf afgesproken om wat meer foto’s met mijn Canon te maken, het is er niet echt van gekomen. Volgende week weer een nieuwe ronde!

Show Full Content
Previous Trots op mijn kind
Next De blote bast van Verweij

2 thoughts on “Weekoverzicht – 22 februari 2013

  1. Ziet er uit als een gezellige week toch. Ben zelf ook actief blijven zwemmen iedere week, gelukkig tot 37 weken zwanger vol kunnen houden. Heerlijk dat water.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close