Daar is het weekoverzicht weer! Een dagje later gepost dan normaal, maar ach wat maakt het uit? Deze week voelde ik me gelukkig een stuk fitter dan de afgelopen weken. Het middagdutje kon gelukkig weer worden afgeschaft en ook de pijn in mijn heupen/liezen verdween. Tijd om weer actief te doen! Hoewel, zo actief is het allemaal niet geweest. Op zaterdag brachten we oma naar het vliegveld. Hoewel ze al wel had ingecheckt, duurde het afgeven van de bagage echt uren voor ons gevoel. Eva en ik gingen daarom alvast maar naar het restaurant om vliegtuigen te spotten. Toen Floris en oma eindelijk klaar waren, aten we ter afscheid nog een lekkere Hollandse bitterballenschotel.

weekoverizcht 25jan1

Op zondag ging ik samen met Rianne en met de meiden waarmee we Parijs onveilig hebben gemaakt in november, naar Dudok voor een heerlijke High Tea. Drie uur later rolden we Dudok weer uit. Onze kaken hebben niet stil gestaan!
IMG_4754

Maandag was het tijd voor de Ikea. We hebben een definitief thema (bos en bosdiertjes) voor de kinderkamer gekozen en daar moest natuurlijk voor geshopt worden. Eva vermaakte zich ondertussen prima in die coconstoelen en voordat ik het wist lag m’n kar vol met kinderkameraccessoires en zooi voor mezelf! Eva kreeg nieuwe verf van me en maakte die middag (en de rest van de week) de meest mooie kunstwerken.
weekoverizcht 25jan7

weekoverizcht 25jan8

weekoverizcht 25jan9

Dinsdag was ik alweer 31 weken zwanger. Tijd voor een nieuwe foto!
weekoverizcht 25jan3

Op woensdag hadden we zwemles, eentje die veel van de moeders eiste. We moesten zelf ook onder water zwemmen. Ik voelde me net zo’n spartelende kat! Daarna werd er lekker gespeeld met Tygo en Sylke en konden wij weer lekker bijkletsen. Die middag was het best mooi weer, daarom gingen we lekker naar de speeltuin. Marina had thee met koekjes meegenomen, dus voor ons was het ook even lekker. Na 1,5 uur waren we allemaal flink verkleumd en kon ik Eva gelijk in bad mikken om op te warmen.
weekoverizcht 25jan5

weekoverizcht 25jan6

Donderdag was het tijd voor een rondje Nederland. Om 9 uur vertrok ik met Eva naar Eerbeek, daarna richting Voorthuizen en midden in de spits terug naar huis. Wat een ellende… Maar het was wel een gezellige dag!

Vrijdag stond voor mij in het teken van rustig aan voorbereiden op een lange gezellige avond. Want we gingen naar de vrienden van Amstel!! Je hebt er alles over kunnen lezen in mijn blog van gisteren. Leuke herinneringen!

Ik wens jullie een mooie nieuwe week! Voor Love that! staan er weer leuke blogs, reviews en evenementen ingepland. Zo leuk dat steeds meer mensen ons weten te vinden en dat bedrijven dit ook zien, ik ben er stiekem enorm trots op!

Volg ons ook op Twitter en via Facebook en mis geen enkele update!

Show Full Content
Previous Met vrienden naar de Vrienden
Next Geïnspireerd door UP

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close