De lente is inmiddels echt weer in aantocht. Deze week was ik naast vaak bij de verloskundige, ook veel buiten aanwezig. Dus hierbij weer een weekoverzicht van mijn kant!

Op zaterdag gingen we met zijn drieën gezellig weer boodschappen doen en lunchen bij LaPlace, vaste prik bijna op zaterdag. Zo gezellig. Bij FotoKlein vermaakte Eva zich wel voor alle televisies, terwijl wij in de enorme rij stonden en uiteindelijk met lege handen weer terug naar huis gingen. En na een shopdag, was het daarna tijd voor een tv-middag en lekker samen snurken.
zaterdag

Weten jullie nog wat voor weer het zondag was? Zo lekker. Ik werd dan ook vol energie wakker en had superveel zin in de dag. Ik moest alleen nog mijn bloeddruk laten controleren bij de verloskundige. En ja hoor, mijn dag werd verpest. Ik kon linea recta naar het ziekenhuis rijden en… mijn middag naar de optocht in Oosterhout kon ik uiteindelijk wel vergeten. Vooral toen ze mij bij het ziekenhuis ook nog eens vergaten. Hing ik daar 1,5 uur aan de CTG, zonder eten en drinken. En dan durfde de arts ook nog te vragen of ik geen hoofdpijn had. Vreselijk. Gelukkig was ik rond 3 uur weer thuis en konden we, dan maar thuis, nog even van onze dag genieten.
zondag

Maandag was het dan wél tijd voor Eva om zich te verkleden. Met veel plezier trok ze haar heksenoutfit aan en was ze de hele dag ‘de heks’. ‘s Middags speelde ze met haar buurjongen en toen ging het bijna mis. Eva besloot om met een stok van de glijbaan te glijden. Dikke paniek bij haar, maar gelukkig was het alleen maar een enorme schram en bult bij haar oog. Wel heel sneu.
maandag

Op dinsdagochtend werkte ik voor Love that en mocht ik me ‘s middags weer in het ziekenhuis melden. Eva mocht lekker bij Marina spelen, ging samen met Sylke in bad en haalde ik lekker schoon weer op. Het ziekenhuis stuurde me overigens weer terug naar de verloskundige. Dinsdagavond gingen Rianne en ik ook nog naar de Toscaanse Bruiloft (goede film!)
dinsdag

Woensdag gingen Eva en ik voor het eerst niet zwemmen, maar we besloten lekker naar de speeltuin te gaan. Om kwart voor 1 waren we daar weer weg en om kwart over 1, na een boterham, dropte ik Eva bij de buren. Ik mocht voor mijn zesde bezoekje in de week naar de verloskundige. Man, wat was ik er klaar mee. Het is niet alleen dat ik de hele tijd op en neer naar de verloskundige of ziekenhuis mocht, ik moest ook voor Eva steeds passende oppas vinden. Ik kon niks met haar ondernemen en kon ook niks met haar plannen. De verloskundige besloot, mede door mijn vraag om rust, me een week verder te sturen. Fijn! Ik weet zelf wel wanneer ik me niet lekker voel. De rest van de middag zaten de buuf en ik in het zonnetje!

woensdag
Donderdag kwam Elja van MyPinspiration langs voor een kop thee en samen met dochter Mayra gingen we naar Monkeytown met verhitte gezichten en blije koppies als resultaat. Gezellig! Donderdagmiddag was het lekker weer en gingen Eva en ik nog eventjes naar de speeltuin. Lekkker hoor, buitenspeelweer!!!
donderdag

Vrijdagochtend had ik weer een ochtendje voor mezelf en haalde ik gauw de klossen op en ging ik naar de kapper. Dat hoort erbij, voor je bevalling moet je nog even naar de kapper. Het liefste ga ik ook nog even naar een schoonheidsspecialist ofzo, maar ik weet niet of ik dat nog ga redden. Bij de kapper nam ik dan ook maar meteen een hoofdmassage, je moet jezelf verwennen toch? En bij de Hema kocht ik uiteraard nog wat kleertjes voor de baby! Heel lekker weer was het ‘s middags niet, maar toch gingen we naar de grote speeltuin. De moeders mochten 2 uur blauwbekken en de peuters hadden het enorm naar hun zin met zijn vieren. En daar doe je het toch voor… Op de foto trouwens Eva die een liedje voor Gijs speelt, lief toch?
vrijdag

Volgende week ben ik 38 weken zwanger. Ben zo nieuwsgierig hoe volgende week het weekoverzicht eruit ziet! Misschien staat hierin wel onze nieuwe uk. Het zou zo leuk zijn.

Show Full Content
Previous Ik kookte 3 dagen met alleen maar verse producten van HelloFresh
Next Hie-haa-heeeeeemaaaa!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close