Het is dus al drie weken geleden dat het laatste weekoverzicht is verschenen. Mijn vrijdagavonden zitten stampvol en ook op de andere momenten kwam ik er niet aan toe. Ik ga dus even een inhaalslag maken. Drie weekoverzichten komen er daarom vandaag online. Kunnen jullie weer even in mijn leven binnenkijken en heb ik mijn foto’s en weken weer gedocumenteerd. Want ik vind het maken van een weekoverzicht zo leuk! 

Deze week (dus drie weken geleden) was een drukke week. Mijn ouders kwamen op woensdag en Eva was op vrijdag jarig. Omdat ik op doktersadvies (door een ontstoken en niet juist werkende schildklier) mezelf rustig moet houden, had Eva een gezellig en relaxed feestje. Haar kinderfeestje komt nog wel een andere keer. 

Zaterdag begon met een zieke Eva. Ze had hoge koorts en lag daardoor het hele weekend op bed en op de bank. Helaas kon ze daardoor ook niet naar de verjaardag van haar vriendinnetje en dat was natuurlijk een enorme ramp
Zaterdagochtend heb ik een leuke fotoshoot
‘s Middags loop ik lekker rustig een rondje met Liza en Jones. Wat een heerlijk weer
Toffe trui he
Jonesie
Aan het eind van ons rondje was ze zeiknat – uiteraard
Op zondag ben ik de hele dag met het promoteam van Rheintal.com onderweg en maken we fotos van rheintalers die ze per post kunnen versturen.
Omdat Eva het hele weekend op de bank heeft gelegen, mag ze van mij maandag nog even weekend vieren. Ze begint aan Hart Potter en stopt eigenlijk ook net zo snel weer.
Liza ging als Dame Edna naar school
Ook wel echt even lekker om een ochtend samen te hebben
Dinsdagochtend is Eva weer naar school en heb ik al vroeg een discussie met Liza
Als Liza naar school is en de hond uitgelaten, dan ga ik aan het werk
Woensdagochtend komt aan de ene kant de zon op, terwijl aan de andere kant het nog nacht is. Bijzonder.
Joehoe!!! Mijn ouders komen woensdagmiddag aan
En ze nemen boerenkool en rookworst mee! Net zoals twee jaar geleden 🙂 
En omdat ik het huis opgeruimd had, maar daar geen zin meer had in alle was, gaat mijn moeder donderdagochtend aan de slag. Zo lief
Ik loop ‘s avonds een rondje met Jones
En ga daarna aan de slag met het Cheesecake boek van Sabine Koning. Wat een aanrader!
Op vrijdag is Eva jarig en ze vroeg dezelfde traktatie als vorig jaar. Prima!
Ik breng de eikels naar school en mag ook even meevieren
Het vriendje van Eva dat hard aan het vechten is tegen leukemie, mag vandaag na weken in het ziekenhuis weer eens naar huis. Dus brengen we traktatie van Eva ook even naar hem.
Terwijl we wachten op de visite, zien we deze dikke spin een wesp opeten.
Wat had ze een heerlijke verjaardag. We sluiten hem nog af bij de McDonalds.
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Nieuwe kleur in mijn interieur
Next Ons Zwitserleven | een weekje met opa en oma en de eerste week van 3 weken herfstvakantie

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: