Er is veel om van te genieten iedere week en nu bedacht ik me dat het wel leuk is om een soort van weekoverzicht te maken van alle leuke momenten van de afgelopen week. Ik had het me alleen wel iets eerder mogen bedenken, dan had ik van álles foto’s kunnen maken en het misschien iets beter kunnen bijhouden.

Vorige week zondag was het heerlijk weer, de zon scheen en het leek wel lente. Wij vertrokken dan ook voor een heerlijke wandeling met de hond naar de Krabbedijkseplas. We liepen een rondje langs de plas en aan het einde van het rondje stond er als verrassing voor Eva nog een speeltuin. Kind blij, wij blij!

20140111-061321.jpg

Die middag deden we weinig, Eva was niet in een heel best humeur en zorgde voor vooral enorme dramaaaaatische momenten. Wat een dramaqueen en wat moesten wij daar toch (stiekem) om lachen.

Op maandag speelden we met onze vriendjes Jurre en Niko in Ballorig. Fijn om te zien dat Eva zich lekker zelfstandig kan vermaken en ik niet meer overal achteraan hoef te duiken. Moet ook zeggen dat dat niet meer zo goed lukt ook met die dikke buik.

20140111-061856.jpg
Op dinsdag gaat Eva altijd naar de peuterspeelzaal en doe ik normaal wat nuttigs. Dit keer ook, ik lag namelijk gewoon twee uur op de bank! De baby was lekker bezig, dus het was vooral genieten geblazen.


‘S Middags bleek bij de verloskundige dat de kleine in mijn buik zich in een stuit had gedraaid. Best leuk om te weten wat ik nou precies voel in m’n buik en aangezien ik nu 29 weken ben, heeft hij of zij nog alle ruimte om te draaien. Eva vond het machtig om te mogen helpen bij het luisteren naar het hartje. Was de baby vorige keer nog aan het ‘paardrijden’, dit keer leek het alsof de baby aan het ‘bellenblazen’ was. Zo schattig! Na een hazenslaapje in de auto en ons bezoekje aan de verloskundige, gingen we shoppen en trakteerden we onszelf op LaPlace!

20140111-062718.jpg

20140111-062741.jpg
Op woensdagochtend heeft Eva zwemles. Altijd een groot feest en we sluiten de woensdagochtend gezellig af met lekker spelen voor de kids en lekker ouwehoeren voor de mama’s! Deze keer mocht Eva alvast een klein beetje oefenen met een flesje geven en vriendinnetje Charlotte vond dat helemaal niet erg.

20140111-063042.jpgToffe post die middag: mijn handmade newbornbroekje en mutsje van PuurSammys kwam binnen. Zo leuk!! 20140111-063937.jpg
Die middag besloot Eva haar handen in de stempelinkt te zetten en dus besloten we tot een hele lange weeksessie in bad.

20140111-063220.jpg
Donderdag bleek een zware dag voor me. De buik was groot, zat me in de weg en mijn heupen beginnen steeds meer zeer te doen. Balen. Daarom hield ik me smiddags maar rustig, want die avond had ik nog een nieuwjaarsborrel hier op het dorp. Daar was het warm en besloot ik maar gewoon een stoel te pakken. Toen de eerste mensen weer vertrokken, begon ik ook weer wat beter te functioneren en werd het een gezellige ‘netwerk’avond. Die avond maakte ik een foto van mijn buik. Op onderstaande foto zie je mijn buik woensdagochtend, woensdagavond en dus donderdagavond. Bizar.

20140111-063738.jpg

Op vrijdagochtend zit Eva ook op school en omdat ze voor volgende week toch weer kouder weer opgeven, vertrok ik naar Hoogvliet. Eva had ook nieuwe schoenen nodig en ik wilde graag weer een echte agenda om alles in bij te houden, dus die vrije uurtjes kwamen mij mooi uit. Bij de H&M was de winterjas die ik al een tijdje op het oog had, eindelijk afgeprijsd. Ik heb maar maat 116 gekocht, iets groot maar dan kan ze hem volgend jaar ook nog aan. Eva wilde heel graag Minnie Mouse schoenen en ik wilde voor haar witte schoenen met gouden stippen. Beiden waren er niet, dus kocht ik schoenen van Hello Kitty. Een mooi compromis! Eva was erg blij met de aankopen die ik voor d’r had gedaan!

20140111-064814.jpg

20140111-064827.jpg Gistermiddag was het schitterend weer en gingen we nog ‘even’ naar de speeltuin. We hebben een grote speeltuin hier op het dorp en ik had wel wat meer mensen verwacht. Helaas, Eva heeft zich twee uur alleen moeten vermaken. Gelukkig kan ze dat ook prima!

20140111-065111.jpg Gisteravond gingen we met zijn drieën lekker uiteten om te vieren dat DatWillik, mijn eigen bedrijf, alweer twee jaar bestaat vandaag! Nooit kunnen dromen dat dit zo goed zou gaan en ik schitterende opdrachten zou krijgen. Een etentje waard dus!

20140111-065528.jpg

Show Full Content
Previous Genoeg te shoppen bij At Home Living
Next Photoshop jezelf in een foto van vroeger

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d