Vandaag is de vakantie afgelopen en mag Eva weer naar school en gaan wij weer terug in het ritme! Wat hebben we van haar genoten de afgelopen twee weken. Ik vond het heerlijk om op mijn gemak op te starten of de hele ochtend in mijn bed te vertoeven. Natuurlijk heb ik ook wel eens gedacht ‘was de vakantie maar weer voorbij’, maar dat was meer omdat het ritme gewoon zoek was deze vakantie. Liza heeft amper middagslaapjes gedaan. Eva lag vaak laat op bed. Er werd gek gegeten en veel gesnoept. Er werd mij te weinig buiten gespeeld en te veel binnen en ook de Ipad is ze me te vaak en te veel aan geweest. Daarbij hebben we ook wel hele leuke dingen gedaan, waardoor al wat ik hierboven heb gezegd ook wel een reden heeft.

Terug in het ritme!

De komende tijd gaan we wat betreft snoepen allemaal weer op rantsoen. We gaan naar buiten, ook al is het wat kouder. Liza en ik gaan weer wandelen. Eva heeft haar sporten weer de komende week. Nadat ze de eerste 2 diplomaatjes van het zwemmen heeft gehaald, gaat ze vanaf dinsdag weer verder lessen. Ook de kindergym is weer iedere maandag en last but not least: er wordt sneeuw verwacht! Daarbij ga ik weer gewoon beter koken en niet alles op zijn beloop laten zodat het avondeten een rommeltje wordt. De wassen worden weer gewassen, de kamers weer gepoetst en de schoenen bij elkaar gezocht. Ik heb een oppasdate iedere woensdag met een meisje van 1. Het leven gaat weer beginnen en ik heb er zin in!

Goede voornemens?

Ik doe niet aan goede voornemens. Omdat ik vind dat wanneer je je ergens aan stoort, dat je dan direct actie moet ondernemen. Wil je stoppen met roken, doe het dan nu en niet morgen. Wil je afvallen, stop dan niet dat koekje in je mond. Wil je gezelliger worden, ga dan naar bed. Maar ik heb wel een klein doel het komende jaar: het verwijderen van alle zooi in mijn huis. Alle overbodige troep en tierelantijntjes mogen mijn huis UIT! Nu Floris nog zover krijgen dat hij dat ook goed vindt, maar stiekem ben ik al een beetje begonnen. Want stel niet uit, wat je nu al direct kunt doen. ๐Ÿ™‚

Ben jij ook weer toe aan het normale ritme?

Hieronder wat foto’sย van onze vakantie ๐Ÿ™‚

terug in het ritme IMG_9571 IMG_9673 IMG_9750

 

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven. Een heel nieuw jaar!
Next 5 tips om je huis verkoopklaar te maken

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close