Internet heeft kennelijk alle antwoorden als het gaat om mijn persoonlijkheid. Handig als je bijvoorbeeld een sollicitatiebrief moet sturen, niks bekt beter dan deze lovende woorden natuurlijk:

 “Je oordeelt nooit over anderen en je behandelt anderen net zo als je zelf behandeld wilt worden. Je vrienden en familie waarderen je om je bescheidenheid en je loyaliteit. En als je nieuwe mensen ontmoet zijn ze geïmponeerd door je vastberadenheid. Deze woorden leggen echt de essentie van je geest vast.”

Natuurlijk ben ik ook razend nieuwsgierig naar welke 5 dingen mij kenmerken.

Jij houdt van blijvende vriendschappen, omdat je een goed humeur hebt en omdat het leuk is om bij jou te zijn. Jij haat slechte manieren en zien dat andere mensen slecht worden behandeld of gepest, omdat het je hart breekt. Jij waardeert andere mensen om hun kwaliteiten en zij houden van jou, omdat je spontaan bent.

Internet! Hoe doe je dit? Waarom ken jij mij zo ontzettend goed. Wie heb je daar achter de knoppen zitten om mij in de gaten te houden? Nou vertel eens!

Omdat ik geen type ben om ‘tags’ in te vullen, maar soms wel me een avond stiekem heerlijk kan vermaken met de testjes op Nametests.com, laat ik jullie nu eens zien hoe ik echt ben. Wat mijn favoriete drankje is, wat voor moeder ik ben, wat voor natuurverschijnsel ik word als ik boos ben en ga zo maar door.

Ik ben benieuwd, had jij deze antwoorden achter mij als persoon gezocht? 🙂

Lekker verwarrend deze…

 

schermafbeelding-2016-09-25-om-21-57-04

Integriteit, Sensualiteit en eerlijkheid. Daar kan ik mee leven!

 

schermafbeelding-2016-09-25-om-21-57-25

Onschuldig en gracieus… Laat me niet lachen!

 

schermafbeelding-2016-09-25-om-21-59-59

ONMOGELIJK!!!!

 

schermafbeelding-2016-09-25-om-22-00-48

Hier kan ik het alleen maar mee eens zijn. Maak mij niet boos!

 

schermafbeelding-2016-09-25-om-22-01-40

Deze klopt ook wel eigenlijk

 

schermafbeelding-2016-09-25-om-22-02-10

Wijn… natuurlijk!

 

schermafbeelding-2016-09-25-om-22-04-46

Ik moest er wel om lachen! Hopelijk jullie ook!

Show Full Content
Previous Hoe bevalt de Spielgruppe Liza en ons?
Next Eva wordt 6!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: