Vorige week kwam mijn nieuwe vriend voor deze zomer binnen. Deze enorm mooie mintgroene polkadot shopper van het Nederlandse merk Handed By. Hij is mooi, groot, hip, elegant, duurzaam, handgemaakt, op een eerlijke manier gemaakt en 100% kinderarbeid vrij. Een tas waar dus helemaal niks op aan te merken valt!

IMG_4059

 

Het Nederlandse designmerk Handed By

Handed By bestaat al 20 jaar en ontwerpt, ontwikkelt en verspreid originele lifestyle producten door Europa en ver daar buiten. Denk aan opbergmanden, wasmanden, shoppers in allerlei vormen, maten, kleuren en prints. Voor iedere kamer, voor iedere plek en voor iedere smaak.

Zomercollectie Handed By 2016

Zoals gezegd kreeg ik een shopper uit de zomercollectie van 2016. Deze komt in drie verschillende kleuren. Lichtroze met groene dots, blauw met perzikkleurige dots en mintgroen met donkergroene dots.

handed by shopper
Ik koos voor de mintgroene. Het lijkt mijn zomerkleurtje te worden, want ook andere producten die ik onlangs uit mocht zoeken waren mintgroen. Ik zie mezelf al in speeltuin met deze tas met alle zooi bij me. Veel beter dan zo’n lelijke boodschappentas of onhandige rugzak.

Shopper Handed By
De binnenkant is ook mooi!

Shopper Handed By Shopper Handed By Shopper Handed By

Win! Win! Win! Lovethat mag twee keer een shopper van Handed By weggeven

Deze shopper kan jij in een van de drie zomerkleuren winnen. Welke kleur past bij jouw zomervibes? Laat het me weten en wie weet loop jij er deze zomer wel net zo hip bij als ik!

  • Houd er rekening mee dat je de Facebookpagina van Handed By en van Lovethat moet ‘liken’ om mee te doen
  • Ook horen we graag welke kleur jij wilt winnen; lichtroze, blauw of mintgroen? Laat bij voorkeur een reactie achter op onze facebookpagina
  • En deel jij de actie onder je vrienden, dan heb je een grotere kans om te winnen!
  • Volgende week krijgen de winnaars van ons bericht.

Wil jij weten wat voor moois ze bij Handed By allemaal verkopen? Check dan deze online catalogus en laat je inspireren!

De producten van Handed By koop je bij Bol.com

Show Full Content
Previous Hoe krijg je bunchems uit het haar?
Next De zondagsrust is in Zwitserland heilig
Close
Close