Kaya Sieraden staat bekend om haar mooie sieraden voor bijzondere momenten. Bijzondere momenten voor kinderen, zoals een communie of een nieuw broertje of zusje. Maar ook bij momenten zoals een trouwerij, een verjaardag, een geboorte of speciale dagen zoals kerst en moederdag passen de sieraden van Kaya Sieraden.

Ik vind dat wat voor sieraad ook, een betekenis of een gedachte moet hebben. Zo gaf ik met Eva’s verjaardag  de meiden mooie ‘grote zus en kleine zus‘ armbandjes. Met Kerst gaf ik mezelf een mooie zilveren ketting met sterretjes en nu voor Moederdag koos ik een mooie zilveren ketting met een rozenkwarts.

ketting met rozenkwarts Kaya Sieraden Lovethat.nl

Zilveren ketting met Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Het schijnt het hart te openen om liefde te ontvangen en het bevordert de eigen liefde. Rozenkwarts is niet alleen een mooie steen, het is een steen met hele mooie eigenschappen. De kleur van de steen is poederroze. Het is een zachte kleur wat mooi staat in combinatie met zongebruinde huid en bij een bleke huid heel lief aandoet.
ketting met rozenkwarts Kaya Sieraden Lovethat.nl
De hanger komt met een mooi zilveren kettinkje, die in verschillende maten te bestellen is. Zo kan je ook je dochter deze ketting cadeau doen. Maar ook voor jezelf kiezen om de ketting iets hoger in de hals te dragen. In de categorie Mama Kettingen heb je nog veel meer keuze in echt zilveren sieraden.
ketting met rozenkwarts Kaya Sieraden Lovethat.nl

En nu mag ik jullie kietelen. Doe mee en win!

Ik mag deze prachtge ketting aan een van mijn volgers in BINNEN- EN BUITENLAND weggeven. Woon je op Ibiza? In Australie? In Canada? Of ‘gewoon’ in Nederland… Ik stuur de ketting naar je op!

Wat moet je ervoor doen?

 • Natuurlijk zowel Kaya Sieraden als Lovethat.nl op Facebook volgen
 • Laat in een reactie hier of op Facebook weten dat je meedoet
 • Delen van de actie hoeft niet, maar zorgt wel voor extra winkans 😉
 • Op Instagram wordt de actie ook gedeeld, reposten (tag sowieso @lovethatnl) zorgt ook voor extra winkans
 • De actie duurt een week. Volgend weekend krijgt de winnares bericht van mij.
Show Full Content
Previous Germany’s Next Top Model!
Next Deze ‘lekkere hapjes’ komen vanavond voorbij tijdens het Eurovisie Songfestival

30 thoughts on “Win deze mooie zilveren ketting met rozenkwarts

 1. Ik doe ontzettend graag mee, hou van mooi van eenvoud! Ben gevraagd als getuige bij mijn zusjes huwelijk en “dé” kleuren zijn marine én poederroze. Dus deze valt mooi op bij mn donkerblauwe jurkje!

 2. Wat een mooie ketting! Ik ben NU de repostapp aan het installeren 😉
  Heb vorig jaar van Sebas voor moederdag hele mooie zilveren oorbellen met rozenkwarts gekregen – volgens mij de allereerste keer in 10 jaar samenzijn dat hij zelf een sieraad voor mij heeft uitgezocht (en dat ik nog prachtig vond ook), na de moederdagbrunch gingen we met z’n allen fietsen:voor we de deur uit gingen deed ik mijn nieuwe oorbellen in… Na een half uurtje op de fiets riep Milo dat hij moest plassen. We stopten dus even en wat merkte ik toen? 1 oorbel kwijt. Zijn het hele stuk terug gelopen, niks gevonden 🙁 en de volgende dag in de winkel bleek dat het het laatste exemplaar was…Oooeee wat was ik pissed op mezelf ;-(

 3. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag deze mooie ketting willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 4. Dit is echt wat voor mij. Normaal ben ik niet van de sieraden maar deze is mooi, simpel en eenvoudig en die roze kleur is Helemaal wat voor mij.

 5. Het is echt een plaatje! Ik loot graag mee vanuit het ‘Tiel is niet viel’, ik geniet van je verhalen en foto’s van de prachtige bergen!

 6. Graag maak ik kans op deze mooie ketting. Ik ‘moet’ wel vaker mijn eigen cadeaus bedenken?

 7. Wat een prachtige ketting, ik zou ook graag meedoen om deze te winnen. Ik ben laatst mijn ketting die ik gehad had na de geboorte van mijn oudste verloren dus dit zou helemaal top zijn om te winnen!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close