Toen ik mijn moeder vroeg of ze de misdaadserie VERA kende, toen kreeg ik een hele enthousiaste reactie. “SUPERLEUK!” Dan is het maar goed dat ik een leuke winactie heb geregeld voor echte misdaadserie-fanaten: ik mag namelijk twee keer de dvdbox van Seizoen 5 weggeven!

VERA seizoen 5

In seizoen 5 is hoofdinspecteur Vera terug met haar nieuwe partner. Ze onderzoekt in dit seizoen een mysterieuze brandstichting op een camping aan de kust, het ware gebeuren achter een dertig jaar oude zaak, de moord op een jonge man die drijvend in de mestput van een boerderij wordt gevonden en de raadselachtige dood van een geliefde familievader. Daarbij is ze zoals altijd scherpzinnig, dapper, een beetje stug en vooral helemaal zichzelf. De DVD box kan je vanaf 13 december kopen.

WINNEN?

Op 13 december trek ik twee winnaars voor de DVDbox van Vera seizoen 5. Doe je mee? Laat dan hieronder of op Facebook een reactie achter. Daarbij zou ik het ook heel leuk vinden als je de actie deelt met je vrienden. 13 December mail ik de winnaars!

Vera seizoen 5

Show Full Content
Previous Om eens goed te bekijken: webshop NOEZ!
Next December tussen twee culturen

9 thoughts on “WIN: Misdaadserie Vera seizoen 5 op DVD

  1. Ik ken de serie pas sinds kort en vind het erg leuk! Ik doe graag mee want ik ben ontzettend benieuwd naar dit deel.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: