Ik kon vanochtend niet wachten om naar buiten te gaan. Eindelijk na twee dagen grijs sneeuw weer, scheen de zon. Zodoende kleedde ik Liza dik aan en mezelf natuurlijk, nam mijn camera mee en was er helemaal klaar voor om de winter in Zwitserland op de foto te zetten. De straten zijn minder goed geveegd dan normaal en dat maakte het ideaal om met de slee op pad te gaan. Ware het niet dat Liza dat dus echt niet zag zitten. “Nee Schlee”. Met de buggy dan maar. Kon ik ook mijn camera wat makkelijk inklemmen, dus geen probleem. Het zwoegen en ploegen door de sneeuw nam ik voor lief.

Winter in Zwitserland

Natuurlijk is het niet ideaal om foto’s te maken met een kind bij je. Stilstaan is er niet bij en ook even wachten op het perfecte shot met die ene vogel, lukt ook niet. Uiteindelijk zijn er wel wat mooie plaatjes uit mijn camera gekomen en die deel ik natuurlijk graag.
Winter in Zwitserland

Winter in Zwitserland

Winter in Zwitserland

Winter in Zwitserland

Ook vandaag besloot Liza dat de sneeuw en kou niet haar ding was. Na een half uur wandelen, besloot ze dat ze de buggy uit wilde. Prima. Dat had ik niet moeten doen, ze wilde namelijk opgetild worden. NEEEEE… dat gaat dus echt niet.

IMG_0787

IMG_0791

IMG_0794

Show Full Content
Previous Window shopping: Eef Lillemor en meer
Next Review: Mama’s toverboek

5 thoughts on “Heerlijke winterse plaatjes

  1. Wauw wat prachtig zeg! Met die zon er ook bij… ik zou het bijna gaan missen 😛 Nouja over 3 weken naar New York, daar ligt nu ook bakken met sneeuw 😉

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close