Dagelijks ontvang ik heel veel persberichten. Met veel persberichten doe ik niets, omdat het niet bij lovethat past of omdat ik niet in Nederland woon. Er zijn maar een paar berichten per week waar ik wel een actie van maak. Bijvoorbeeld van het persbericht van Stichting CliniClowns. De CliniClowns brengen al 25 jaar vrolijkheid en verwondering in het leven van zieke en gehandicapte kinderen. Dit doen ze door echt contact te maken en verbeelding in te zetten. En die verbeelding is nu gebotteld in speciale flesjes Wonderwater, zodat iedereen de kracht van de verbeelding kan ervaren. Dat is het persbericht in het kort. Ik vertel zo meer. 

CliniClowns

Wonderwater | CliniCLowns |

Ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat de CliniClowns heel belangrijk zijn in het leven van zieke en gehandicapte kinderen en dementerende ouderen. Het geeft hen een lach op het gezicht, wanneer ze er even doorheen zitten, wanneer ze zich niet goed voelen, wanneer ze alles behalve vrolijk zijn.

Nu er een vriendje van Eva vecht tegen leukemie zijn dit soort ‘initiatieven’ voor mij nog belangrijker geworden. Reden te meer om jullie dan ook alles te vertellen over het nieuwe initiatief van de CliniClowns  

Wonderwater

Nikki Schuurman

Kinderen hebben soms een beetje extra lef nodig, of willen misschien wel gerustgesteld worden en soms is het lastig om blij te worden. De CliniClowns hebben nu waterflesjes ontwikkeld met Wonderwater. Er zijn drie verschillende flesjes. Zo is er een flesje Wonderwater waar je blij van wordt, een flesje Wonderwater waar je kalm van wordt en als laatste een flesje Wonderwater waar je lef van krijgt

De flesjes koop je in de webshop van de CliniClowns en ze kosten 4,95 per stuk. Hiervoor kan jij je uitgezochte flesje iedere keer weer bijvullen en zo steeds maar weer een beetje lef drinken of juist een slok water nemen waar je blij van wordt.

Wonderwater is er niet alleen voor zieke kinderen, maar ook voor kinderen die soms eens een duwtje in de rug nodig hebben.

Luister naar het persoonlijk verhaal van Renate, Narsdin en Angela

Om extra aandacht te vragen voor deze flesjes heeft Stichting CliniClows Renate Gerschtanowitz, Nasrdin Dchar en Angela Schijf zover gekregen dat ze een persoonlijk luisterverhaal delen over wat de kracht van verbeelding voor hen heeft betekend.  

Bekijk hieronder een klein deel van de verhalen

CliniClowns WonderWater | Renate Gerschtanowitz from Havas Lemz on Vimeo.

“Renate Gerschtanowitz had veel heimwee toen ze in haar tienerjaren als model de wereld rondreisde. Een lieve jongen in een koffietent en een groot glas bijzonder water maakten haar weer blij.”

“Nasrdin Dchar kreeg lef dankzij WonderWater op het hoogtepunt van zijn voetbalcarrière. Hij was een jaar of tien toen hij tijdens de finale van de penaltybokaal tegenover de profkeeper van RBC stond. Hij voelde zijn knieën knikken en het zweet stond in zijn handen.”

CliniClowns WonderWater | Angela Schijf from Havas Lemz on Vimeo.

“Angela Schijf vertelt hoe WonderWater haar kalmeerde toen ze op weg was naar de date  met de man van haar leven.  Een enorme regenbui leek alles te verpesten, maar bracht uiteindelijk ontspanning en lol.”

Koop het flesje Wonderwater en steun zo de CliniClows

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Buitenspelen is één groot avontuur
Next De leukste jurkjes voor kleine en grote meiden

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: