Vorig jaar hebben we eigenlijk amper iets aan kerst gedaan. Geen kerstboom, weinig lichtjes en dus ook geen zooi. Dit jaar werd mijn kerstgevoel al ver voor Sinterklaas aangewakkerd door de snowflakes van Studioblomm, sneeuwvlokken voor op het raam. Ik vond ze zo leuk, ik kreeg helemaal zin in de sneeuw en in de warmte van kerst. Net na Sinterklaas kwamen de snowflakes binnen en dit weekend heb ik het mooie pakketje uitgepakt. Marsha had er een heel feestje van gemaakt en ik kreeg er zelfs nog een extra cadeautje bij. Zo lief! Op het mooie kaartje van The Owl Said stond een goede uitleg om de snowflakes te bevestigen. Dat ging verbazingwekkend gemakkelijk, binnen 2 minuten heb je een sneeuwvlok op het raam! Het resultaat is echt heel leuk. Ik heb er maar drie, maar je kunt natuurlijk ook een heel sneeuwlandschap van maken op je raam  (of op al je ramen!).

Het pakketje snowflakes bestaat uit 3 sneeuwvlokken van 10 x 10 cm en kost slechts € 6,95. Je koopt ze natuurlijk op www.studioblomm.com en tot eind van het jaar betaal je geen verzendkosten! *tip * tip *tip *

studioblomm SnowflakesDe toffe houten lantaarn kochten we trouwens afgelopen weekend bij de Intratuin en past goed bij onze houten kerstspulletjes.

Show Full Content
Previous Our visit to Ecomare
Next En wat wil jij voor kerstmis?

2 thoughts on “Zin in kerst door Studioblomm

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close