Ik heb altijd stress als ik op vakantie ga. Ik moet mijn reisspullen, de paspoorten, de tickets en weet ik wat nog meer op 1 plek in mijn tas hebben. Niemand mag er dan aankomen en ik ben als de dood dat ik het verlies. Waarschijnlijk is het bij me houden en/of niet verlizen van tickets en paspoorten, mijn grootste stressmoment van de hele reis.

Controle! Daar stond ik zonder papieren of andere reisdocumenten aan de grens 

Nu wonen wij dichtbij de grens van Oostenrijk en gaan we er ook regelmatig naar toe. Boodschappen doen, een berg op of iets bekijken. Het is voor ons net zo makkelijk. Wat ik echter steevast niet meeneem zijn mijn identiteitsbewijzen. Omdat het voor mij niet voelt alsof ik over de grens ga, houd ik er ook geen rekening mee dat ik alles moet meenemen. Dat gaat natuurlijk heel vaak heel goed en één keer niet goed 🙂

Bats! Daar stond ik aan de grens met mijn auto vol kinderen, mijn ouders en zonder papieren. Gelukkig raak ik van dit soort dingen nou niet meer snel in de stress, ik woon immers dichtbij genoeg om even terug te rijden en gok ook op redelijkheid van mensen. Ik opende mijn portemonnee en liet hem mijn Zwitserse verzekeringspassen zien en mijn rijbewijs, ook vertelde ik hem dat de auto op mijn naam stond en mijn ouders op vakantie zijn bij me. Hij geloofde me en gaf me *thank god* een waarschuwing!

De boete was anders 50 euro geweest, dat geld kan ik echt beter gebruiken!

Tijd voor mijn Disaster Designs Penny Black reisportefeuille van Kdootjes!

Van Kdootjes mocht ik iets van Disaster Designs reviewen en daarbij een leuke winactie doen. Ik koos voor de reisportefeuille en bleek hem dus eerder nodig te hebben dan verwacht! Deze reisportefeuille is A5 formaat en groot genoeg voor al onze paspoorten, de autopapieren en de zwitserse passen en dan heb ik nog ruimte over! Ik heb hem inmiddels helemaal ingeruimd en kan hem eenvoudig in mijn tas meenemen als ik op reis ga of als ik alleen maar de grens over ga. Heel handig.

IMG_7992 IMG_7985 IMG_7981 IMG_7978 IMG_7975

 

Kdootjes en een leuke winactie!

Al eerder schreef ik over de mooie en tofffe webshop Kdootjes en nog steeds staat de shop boordevol leuke dingen. De items van Disaster Designs bijvoorbeeld. Artikelen van kopjes tot tassen en van sjaals tot portemonnees, alles is met zorg ontworpen en het past zoals je ook bij mijn reisportefeuille zag.
disaster design kadootjes reisdocumenten

WIN WIN WIN!

Omdat winacties voor volwassenen veel leuker zijn om te doen, mag ik van Kdootjes een item uit de collectie van Disaster Design weggeven! Leuk? Je mag dus zelf uitzoeken voor welk item je gaat!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Vertel mij hier of op Facebook welk item je graag wilt hebben
 • Volg natuurlijk Lovethat en Kdootjes op Facebook
 • Delen hoeft niet, maar we zouden het wel onwijs op prijs stellen!
 • De winnaar krijgt een persoonlijk bericht
 • De actie duurt tot en met 11 juli 2016
 • Verzenden alleen binnen Nederland en je kunt kiezen uit 1 item uit de Disaster Designs collectie van Kdootjes

 

Show Full Content
Previous Eindelijk ook WiFi in de slaapkamer!
Next #giveduplo- Duplo is altijd een goed cadeau

8 thoughts on “Zo heb je je paspoort, verzekeringspapieren en identiteitsbewijzen altijd op zak!

 1. wat een leuke webshop! En die travelportemonnee is super mooi! Er zijn zoveel te gekke dingen om te kiezen!

 2. Wat een toffe winactie! Zo’n reis-portemonnee is inderdaad heel handig! Ze hebben ook heel leuke dingen. Als ik mocht kiezen, dan koos ik het Disaster Designs Note to Self kussen Relax. Staat lekker vrolijk en ik zie het elke dag. 😉 (FB Tamara Mara Großmaul)

 3. Oooh… wow/ Wat is die reisportefeuille schitterend. Ik heb onze paspoorten altijd in een mooi hoesje, maar deze is ook schitterend. En praktisch dat die wat groter is. Voor het backpacken houd ik dingen wel wat meer gescheiden. De paspoorten draag ik altijd bij me, maar de andere papieren laat ik in mijn backpack achter. Maar als ik een weekendje weg zou gaan of gewoon op vakantie, lijkt dit me ideaal. Ja, die zou ik wel heel graag willen winnen!

 4. See a penny pick it up then all day you’ll have good luck! bij deze zin moet ik altijd denken aan Grease mijn favoriete film 🙂 Ik zou graag dus een kans maken op de Disaster Designs In a Nutshell portemonnee, we reizen niet zoveel maar boodschappen doen we wel heel veel en dan komt deze goed van pas 😉

 5. Schattig…ik kan niet kiezen. Okay, ik lig hier op de bank en ‘Disaster Designs Note to Self kussen Relax’ zou heel leuk zijn. Ik heb op Facebook deze actie gedeeld.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close