Ik heb het al eerder gemeld op instagram; deze baby was een verrassing, maar het geslacht blijft een verrassing. Niet heel erg ideaal, maar wel iets dat Floris graag wilde en ik vind het niet erg. Bij de meiden wisten we het geslacht ook niet en dat is ook helemaal goed gekomen. Maar toch is het wel lastig, bij een nieuwe baby zonder dat je enige spulletjes hebt, wil je het neutrale wel zo leuk mogelijk hebben!

Leuke neutrale newborn-kleding en voor een normale prijs.

Sinds ik weet dat ik zwanger ben, ben ik ook flink aan het zoeken naar die leuke neutrale newborn-kleding en voor een normale prijs. Vooral dat laatste vind ik lastig. Want hoeveel wil ik dan voor kleding uitgeven? Zo’n baby zit niet zo lang in maat 50 en in maat 56 ietsje langer. Alleen weet je dan al wat je gebaard hebt en kan je dus jongens- of meisjeskleding shoppen. Vrij snel nadat ik wist dat ik in verwachting was heb ik bij de Lidl echt hele schattige okergele kleertjes gekocht. Mijn smaak en voor een normale prijs. Daarna bleef het een lange tijd rustig. “De spullen voor de baby komen wel. Het duurt nog even voordat de baby komt. Ik heb geen haast. Eerst maar eens goed kijken wat ik nodig heb. Ik weet ook niet wat ik krijg aangeboden hier in de buurt.” Inmiddels zijn we bijna 2 maanden verder na de eerste shock en is alles goed geland. En nu weet ik ook zo’n beetje wat ik nodig heb… En eerlijk gezegd, dat is voor maatje 50 echt niet zoveel!

  • 6 rompertjes
  • 6 stuks bovenkleding
  • 6 broekjes
  • 4 paar sokjes
  • Jasje of vestje
  • 2 katoenen mutsjes

En als je weet wat je nodig hebt, dan is dat natuurlijk veel leuker shoppen!

8 leuke en neutrale babykleertjes

4 rompers van HEMA (12,00) | Sweater en Broek H&M (29,95) | Teddy overal met oortjes H&M (19,95) | Newbornsetje muts en slofjes HEMA (5,00) | Riblegging ZARA (5,95) |Set van 2 rompertjes ZARA (12,90) | Ribmuts met oortjes Zara (5,95) | Newbornset C&A (12,90) |

Show Full Content
Previous Die borsten van mijā€¦ ik herken ze niet meer terug.
Next Oei, Sinterklaas komt met rasse schreden ons land binnen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: