Vroeger kregen wij standaard met Sinterklaas (Kerst vierden wij niet met cadeautjes) ook wat nuttige cadeautjes. Cadeautjes die je toch een keer nodig hebt, maar je niet altijd zomaar hoeft te krijgen. En een extra grote zak met de feestdagen is natuurlijk veel leuker. Die ‘nuttige’ cadeautjes stop ik dan ook als extra erbij. Zo kocht ik al voor de dames een leuke pyjama en ligt er straks ook nog een mooi dekbed te wachten. Nuttig en daarbij ook heel leuk! Ik weet namelijk nog goed dat ik net zo blij was met nieuwe onderbroeken en een pyjama, als met nieuwe stiften of klei.

Een nieuw dekbedovertrek van Bedsupply

Van Bedsupply mocht ik een bestelling op hun website maken en dat vond ik maar wat leuk. Er is niks leukers dan een mooi en nieuw dekbedovertrek te kopen voor jezelf en voor anderen, in dit geval de meiden. De website is uitgebreid, maar je vindt je weg er vrij eenvoudig in. Voor onszelf zocht ik naar een mooi wit dekbed met een beetje geel. Met ons nieuwe matras en mijn opgeruimde slaapkamer, zijn onze overtrekken (felroze en helblauw) een beetje misplaatst. Ik wil onze kamer rustig wit met een mooi geel accent. Dat overtrek had ik snel gevonden!

nieuw dekbedovertrek

Ook de kinderen kunnen wel een nieuw overtrek gebruiken. Al hebben we heel veel overtrekken, soms ben ik gewoon uitgekeken op de dekbedden die ze hebben. Al zijn ze nog zo leuk, een nieuw overtrek is ook tof! Voor de dames koos ik voor een ballerina- en prinsessenovertrek. Ik weet dat ze snel jaloers op elkaar zijn. AL gunnen ze elkaar nog zoveel, ze willen graag wat de ander ook heeft. In dit geval geen probleem. Maar wat was er veel keuze op de site. Van dieren tot bonte kleuren, van romantische tot stoere overtrekken.

nieuw dekbedovertrek

Nog meer nuttige cadeaus bij Bedsupply

Bij Bedsupply kun je niet alleen terecht voor dekbedovertrekken in alle maten, vormen en merken. Je kunt er ook dekbedden kopen, wederom in alle vormen, maten en vullingen. Kussens gevuld met eendendons, ganzendons, kapok, katoen, veren, wol en ga zo maar door. De leukste spreien, hoeslakens en gewone lakens en alles wat er bij een heerlijke nachtrust komt kijken. Ik wist serieus niet dat er zoveel mogelijkheden in beddengoed zijn. Een fijne rustgevende wereld ging er voor me open. En nu moeten we wachten op Sinterklaas voordat we dit nuttige cadeau kunnen uitpakken en gebruiken!

Geef jij ook nuttige cadeaus?

Show Full Content
Previous Handlettering, het vervolg
Next Uitwaaien met mijn meisjes aan de Baggersee

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d