Hallo blauwe maandag! Ik heb deze meest depressieve dag van het jaar omgedoopt in de leukste dag van het jaar en dat kan je natuurlijk het beste doen met een webshop die 100% leuk heet! 100% leuk wil van iedere dag een feestje maken en met de producten die ze verkopen is dat helemaal niet zo moeilijk. Want de cupcakes die je bakt, kunnen best in een leuk bakje en drinken mag natuurlijk ook uit een feestelijk rietje. Soms zit het feestje in de kleine dingen.

Op 100% leuk koop je niet alleen leuke items om een feestje te bouwen, maar ook fantastische woonaccessoires zoals steengoed serviesgoed, kandelaren, bakmixen, verse thee en nog veel meer. Zo kijk je thuis het hele jaar door naar de mooiste items en is zo’n maandag helemaal niet meer de zwaarste dag van de week of de 3e maandag van het nieuwe jaar de depressiefste dag van het jaar.

100procentleuk

Is blauw niet helemaal je kleur? Op 100% leuk kun je deze items bijna in iedere kleur bestellen. Extra leuk is dat je op deze blauwe maandag, met de kortingscode ‘blauw’ 10 procent korting krijgt! Dat is pas echt 100%leuk!

Show Full Content
Previous Wat een schitterende commercial: Make love, not war
Next Gratis downloads van alfabetletters!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close