Parkeren bij een luchthaven is schreeuwend duur. Elke keer dat je de prijzen bekijkt, schrik je weer even. Gelukkig zijn er manieren om te parkeren bij het vliegveld, zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Deze praktische tips delen ervaren reizigers graag met je.

Vooraf reserveren

Luchthavens bieden vaak de mogelijkheid om vooraf te reserveren. Sterker: je kunt daar een mooie korting voor krijgen. Boek je vooraf, dan profiteer je van lagere tarieven en weet je ook zeker dat de parkeerplaats die jij zoekt, beschikbaar is. Dat is zeker handig tijdens drukke periodes. Denk bijvoorbeeld aan de meivakantie of de zomervakantie. Parkeren op Eindhoven Airport kan lastig zijn tijdens deze periodes, en dan is vooraf reserveren wel zo handig. Zo ga je zorgeloos op vakantie.

Voordat je gaat reserveren, is het een goed idee om de verschillende parkeerplaatsen met elkaar te vergelijken. Rondom een luchthaven liggen er meerdere, en de een is net even goedkoper dan de ander.

Parkeeropties vergelijken

Vergelijk de parkeeropties met elkaar. Je hebt de opties om kort te parkeren, lang te parkeren en economy te parkeren. Het kan ook een goed idee zijn om je te laten brengen voor vrienden en familie. Dan hoef je alleen voor de kosten van kort parkeren te betalen. Economy parkeren is de goedkoopste optie als je zelf wilt rijden, maar dan moet je mogelijk iets verder van de terminal parkeren en een shuttle nemen. Vergelijk de verschillende opties en je vindt de beste prijs die bij jouw behoeften past.

Er zijn allerlei diensten die het parkeren voor je kunnen regelen. Ook deze diensten vergelijken, zorgt ervoor dat je goedkoper kunt parkeren. Check online ook de recensies van deze diensten, zodat je zeker weet dat het goed zit.

Alternatieve parkeergelegenheden gebruiken

Buiten de luchthaven zijn parkeerplaatsen goedkoper dan de officiële parkeerterreinen van de luchthaven zelf. Parking Schiphol is uiteraard duurder dan eentje die iets verder weg ligt. De parkings buiten Schiphol worden beheerd door externe bedrijven. Ze weten zelf ook dat de afstand groter is, dus bieden ze vaak pendeldiensten naar de luchthaven aan. Je bent misschien meer tijd kwijt, maar het bespaart je wel flink wat geld.

Wat dat betreft, is het zeker de moeite waard om al deze opties te onderzoeken. Want al veel geld kwijt zijn, voordat je vakantie goed en wel begonnen is, is natuurlijk ontzettend zonde. Dat geef je liever op je vakantieadres uit.

Show Full Content
Previous De magie van familie-uitjes: waarom een fietstocht onvergetelijke herinneringen creëert
Next Welke soorten badkamers zijn er?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close