Het is natuurlijk altijd leuk om je geliefde te verrassen. Je kunt dit ook zo groot en zo klein maken als je zelf wilt. Denk aan een klein cadeau, een lief gebaar of een ontbijt op bed. In dit artikel geven we je 5 ideeën om iemand op een leuke manier te verrassen!

Een ontbijtje op bed

Bij een ontbijt op bed denken veel mensen direct aan een heerlijke hotelovernachting. Dit gevoel van luxe kun je geven door thuis een lekker ontbijt op bed te maken. Een glas verse jus, een vers afgebakken croissantje en een gekookt eitje zullen de dag goed doen beginnen. Maak de verrassing af met een mooie roos of een lief kaartje erbij. Ben je zelf geen keukenprins(es)? Wist je dat er tegenwoordig ook bedrijven zijn die ontbijt bezorgen aan huis? Deze ontbijtservice kun je helemaal naar wens uitkiezen, zo is er voor ieder wat wils. 

Een weekendje weg

In het drukke leven vergeten we soms om ook eens te ontspannen en tijd voor elkaar te nemen. Boek als verrassing een heerlijk weekend weg met je geliefde. Een lekker hotel in een leuke omgeving kan wonderen doen voor je relatie. Bovendien is het natuurlijk áltijd fijn om even weg te zijn en een nieuwe stad te verkennen. 

Kook het favoriete maal van je lief

Liefde gaat door de maag en dat is niet voor niets. Hoe fijn is het om thuis te komen na een lange dag en dat het eten al voor je klaar staat.En laat het dan óók nog eens je lievelingseten zijn! Om de verrassing helemaal af te maken kun je ook nog voorstellen om zelf de tafel af te ruimen en de afwas te doen. Natuurlijk kun je ook een tafeltje reserveren in het favoriete restaurant van je geliefde en diegene daarmee verrassen. 

Schrijf iets liefs

Je zegt natuurlijk iedere dag tegen je geliefde dat je van hem of haar houdt. Maar door iets persoonlijks te schrijven komt het anders over dan door iets iedere dag te zeggen. Schrijf bijvoorbeeld een lief kaartje of briefje met een persoonlijke tekst. Leg dit briefje onder het kussen, stop het in de broodtrommel of leg het op het bord bij het diner. Gegarandeerd een leuke verrassing; het zijn immers de kleine dingen die voor een groot verschil kunnen zorgen. 

Een persoonlijk cadeau

Verras je geliefde met een persoonlijk cadeautje, zoals een gegraveerd sieraad, een ingelijste foto of een favoriete parfum. Ook hierbij kun je het weer zo duur en groots maken als je zelf wilt. Persoonlijke dingen laten zien dat je om diegene geeft en dat je je geliefde goed kent. Hoe persoonlijker, hoe beter.

Show Full Content
Previous Wat trek je aan naar een festival?
Next Zin om eens een nieuw wijntje te ontdekken? Zo kom je uit je comfortzone!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d