Wist je dan Buurman & Buurman al 40 jaar op de televisie te zien is? Eva moet er altijd zo hard om lachen. In de bioscoopfilm die vanaf vandaag (3 februari) in de bioscopen draait, zie je een compilatie van oude en nieuwe afleveringen van deze nog steeds populaire serie! Buurman en Buurman 02

Nieuwe afleveringen Buurman & Buurman

Buurman & Buurman zijn twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klus-ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op! In de gloednieuwe afleveringen zien we de hilarische buurmannen klussen aan hun nieuwe badkamer, een zelfgemaakte hometrainer en een levensgrote sinaasappelpers, verhuizen ze een immense cactus, en wat dacht je van een potje schaken op het dak? Niets is ze te gek. A Je To!

Buurman en Buurman - poster kleinDe poppenanimatieserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt. De VPRO zendt sinds 1986 de Nederlandse versie uit, waarbij Simon van Leeuwen en Kees Prins de buurmannen van stemmen voorzien.

 

Show Full Content
Previous Een burn-out proberen te voorkomen
Next Schoenen uit!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close