Ik moet eerlijk bekennen dat sinds Eva op school zit, ik iedereen begrijp die lieve briefjes in de broodtrommel doet, iedereen die ervoor zorgt dat ze een klein stukje van thuis in de broodtrommel doen. Een stukje liefde dat ervoor zorgt dat zoon of dochter zich weer even gesteund voelt. Of ze het doorhebben is een tweede, maar het gaat om het idee! Daarom maken wij moeders heerlijke lunches klaar of gewoon een bakje met fruit. Doen we dat nog in een muffin-vormpje zodat het er leuk uitziet.

Omdat wij moeders niet onder willen doen voor alle andere moeders, vond ik een website die daarvoor zorgt: De Leukste Lunch Via Deleukstelunch.nl koop je de handigste broodtrommels, snackboxen, lunchzakjes, prikkers, drinkbekers en ga zo maar door. Daarom vandaag een leukste 8 van deze website. Wij moeders maken vanaf nu de leukste lunches of snacks voor onze kids!

Liefste lunchtrommels

uilen
Op deze trommeltjes word je toch gelijk verliefd? Ik zou niet kunnen kiezen, hoewel mijn voorkeur uitgaat naar de gele. Ik denk dat Eva liever voor roze zou gaan. Welke zou jij kiezen?

Bento bakjes

bentobakjes
Bento. Dat is dus kunst maken met je lunch. Bakjes voor wat dipsaus, bakjes om de groente en fruit in te doen. En die bakjes die koop je in alle kleuren, maar ook gewoon in 1 kleur. Voor de echte lunchmakers.

Voor de kleine snack

ligadoosjes
Je hebt niet altijd een lunchtrommel nodig, gewoon een klein bakje voor wat lekkers is soms genoeg. Deze kleine bakjes voor wat druifjes, koekjes of tomaatjes zijn superleuk om mee te geven.

Lunchzakjes

lunchzakjes
Met deze lunchzakjes kijkt iedereen je vol bewondering aan. Even iets anders en je lunch wordt echt niet geplet. Gewoon iets anders indelen ­čÖé

Hervulbare toffe drinkflesjes!

drinkflesjesHeb je ze ooit zo gezellig gezien en eenmaal leeg, dan nemen ze helemaal geen ruimte in. Je hebt deze hervulbare drinkflesjes zelfs in Assepoester en Draak-versie. Zo drinkt je kind gewoon zijn/haar water.

Funbites!

funbitesWeet je nog toen ik de Funbites mocht uittesten. Je kunt ze hier kopen! Wij gebruiken ze nog regelmatig, want het is natuurlijk super om kleine hapjes en zonder korstjes te eten!

Spiraalsnijders

spiraalsnijderJe kunt de dure spiraalsnijders of groentesnijders kopen, maar deze zijn vast net zo goed en stukken goedkoper. Wat maak je hier leuke kunstwerken van voor de lunch!

Prikkers

prikkers
Voor de kleine dingetjes die je meegeeft, dan zijn prikkers handig en wat zijn deze leuk. Met de alfabetprikkers kan je je kleintje een leuke boodschap meegeven.

Ben jij net als ik helemaal geïnspireerd geraakt door deze leukste acht? Vertel wat vind jij het leukste?

Show Full Content
Previous Bregenz: Pf├Ąnder in de zomer
Next Dit doen wij in het weekend

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close