Vorig jaar zat ik nog hoogzwanger te bedenken wat voor leuks je voor carnaval hebt voor kleine en grote baby’s. Dit jaar is de baby bijna een dreumes en woon ik in Zwitserland, waar ze ook aan Carnaval doen!!! Voor Eva is het makkelijk, er liggen genoeg prinsessenjurkjes in de kast. Voor Liza heb ik niks en voor dat ene jaar heb ik ook geen zin om een carnavalskostuum te kopen, laten we eerlijk zijn.

Eenvoudige kostuums om zelf te maken

Ik heb van de buren een giraffenpakje (lekker warm) in de kast liggen, maar toch ging ik nog eventjes op zoek naar iets wat ik nog zelf zou kunnen maken. Pinterest blijft een mooie bron van inspiratie! Volgens mij zijn deze 8 pakjes nog wel redelijk goed uit te voeren, mits je alle spullen in huis hebt. Overigens moest ik bij de eerste foto zo ontzettend hard lachen, dit lijken wel mijn kindjes (ook al is Eva heel wat ouder inmiddels!) Voor dat Octopuskostuum heb je alleen maar 4 gelijke maillots nodig en vulling. Makkelijk! En die cupcake maak je met een handdoek en wat bolletjes, voor Starwars heb je alleen maar een witte ochtendjas en een zwaard nodig. Ik zei het toch, supermakkelijk! Ik kies voor de scuba-baby trouwens, denk ik…

Bron: divers
Bron: divers
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

7 thoughts on “Acht makkelijke carnavalskostuums voor jouw kleintje

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Moederdag | Mama door de ogen van je kind

8 mei 2019
Close
%d bloggers liken dit: