Ieder jaar wordt mijn kerstgevoel nog meer aangewakkerd door Serious Request. Vanaf de start van Serious Request ga ik aftellen naar kerst. En, raad eens? Ze zijn net het huis binnen! Ik weet nu al hoe onze week eruit gaat zien. Overdag staat de tv aan op Serious Request, in de auto gaat ineens de radio naar 3FM en ondertussen check ik leuke items in de verkoop die ik eigenlijk nooit koop. Natuurlijk vragen we in de loop van de week wel één of twee plaatjes aan voor het goede doel. Welke plaatjes? Nu nog geen idee, eens kijken in wat voor stemming we komen deze week!

seriousrequest

Dagelijks sterven 2200 kinderen aan diarree, dat zijn er 800.000 per jaar!
Deze week staat Serious Request in het teken van diarree. Jaarlijks sterven er onnodig veel kinderen aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Kun jij het je voorstellen dat dit ons ín Nederland zou overkomen? Wat mij betreft een hele goede reden om te doneren!

** Meer informatie over Serious Request

Ik ben benieuwd hoe jullie de Serious Request week ervaren!

Show Full Content
Previous De allereerste selfie!
Next Zo kan je ook 9 maanden zwanger zijn!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close