Combineren van werk en privé. Of liever werk en je gezin. Soms loopt het op rolletjes en soms krijg je de afspraken gewoon niet op elkaar afgestemd. Om genoeg tijd aan mijn jongens te kunnen besteden werk ik maar 19 uur bij de Efteling. Op dinsdag en donderdag sta ik gewoon om haf 4 aan school en ik heb tijd om met huiswerk te helpen. Met alle voetbaltrainingen, wedstrijden, de was en het koken voor Kookgedonder.nl is het nog soms nog puzzelen qua tijd. Laat staan als er een studiedag tussendoor komt of als iemand ziek wordt. Gelukkig krijg ik hulp van mijn ouders en schoonvader, met name tijdens de vakantie is dat onbetaalbaar!

Een goede planning is het halve werk

Ik schrijf echt alles op in mijn telefoonagenda, inclusief reistijd en meldingen. Ook hebben we een thuis-agenda waar ook de afspraken van John in staan. Zo vergeet ik geen mentorafspraak of verkleed-naar-school-dag. Het gaat ook wel eens mis: in de whatsapp-groep van de voetbal was een nieuwe wedstrijdtijd afgesproken maar dit had ik niet in de agenda gewijzigd. Ik keek de avond voor de wedstrijd in mijn agenda, legde alle spullen klaar en zette de wekker. Na een rustige start van de zaterdag moesten we na een telefoontje van de teamleider ineens toch heel erg haasten..  Irritant!

De Zakenmam agenda 2018

Deze week kwam er een pracht van een agenda binnen. Knalroze! Zeer mooi verpakt ook, echt een cadeautje. Het is een agenda met verschillende mogelijkheden, doelstellingen en lekker veel ruimte. Marieke Anthonisse helpt met haar bedrijf Zakenmam ambitieuze vrouwen met een eigen bedrijf die ook moeder zijn. Vrouwen die hun bedrijf met focus en structuur willen laten groeien. Marieke schrijft blogs, geeft workshops en organiseert events en geeft een bijpassende agenda uit: de Zakenmam agenda 2018.


Zakenmam agenda 2018
De agenda begint met een jaarplanner en een terugblik op 2017. Wat heb je bereikt en wat wil je verbeteren in 2018? De opzet van de agenda zorgt ervoor dat je opbrengsten maandelijks in kaart brengt, waardoor je wellicht ook eerder achter die achterstallige betaling aangaat. Kun je sommige bonnen nog niet verwerken dan bewaar je ze in het mapje achterin. En er is ruimte voor bloginspiratie en bullet journaling. De handige tips geven inspiratie om op tijd aan de slag te gaan met het volgend kwartaal. Nu nog durven beginnen, zo’n lege agenda is nog zo mooi en mijn handschrift niet.
Zakenmam agenda 2018
Wil je de agenda zelf ook? Bestel ´m voor €34.99 inclusief btw en verzendkosten op zakenmam.nl.
Zakenmam agenda 2018

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Hoera! Eva’s ogen verbeteren door het dragen van een bril
Next Bulbby – in een nieuw jasje!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close