Het is, denk ik, wel weer eens tijd voor een kleine update vanaf het kraambed! Nou ja, kraambed. Ik zie het bed eigenlijk alleen maar ‘s avonds. Yep, hier spreekt een vrij fitte mama. Belangrijker en leuker om te weten is natuurlijk hoe het met de kleine Liza gaat. Liza is zondagochtend geboren na een hele korte bevalling van slechts 2 uur geboren. Wat een geweld komt er uit je lijf als je een kind moet baren en wat is de natuur toch bijzonder dat je die pijn van de weeën eigenlijk direct weer bent vergeten. Liza kwam, wat later bleek, als een sterrenkijker en met een handje naast haar hoofd ter wereld. Een echte supergirl dus en dat is ze! Want wat doet ze het goed en wat is ze leuk.

Liza lijkt enorm op haar grote zus en toch ook weer niet. Liza heeft namelijk niet zoveel haar, ze heeft een klein paterkapseltje (hihi). Liza is ook erg ongeduldig als ze hongerig is en dat herken ik weer van Eva. Helaas voor haar is die ongeduldigheid niet haar beste eigenschap, hierdoor hapt ze niet goed aan de borst en hebben we moeten beslissen om te gaan kolven en haar zo te voeden. Het heeft wel weer een mooi voordeel; ik vind namelijk niks leukers om te zien hoe een baby drinkt. Een verstopt hoofdje in een borst is niet zo mijn ding.

Vandaag hadden we een rustige dag. Eva bij opa & oma en geen visite, heerlijk! Eindelijk eens tijd om zelf leuke en fatsoenlijke foto’s te maken van mijn kleine meisje en deze deel ik graag met jullie.

liza

 

Show Full Content
Previous Huishoudelijke mededeling & een nieuwe wereldburger!
Next Een week in het teken van een baby! Weekoverzicht 22 maart 2014

1 thought on “Alweer vijf dagen oud

  1. Wat een heerlijke foto’s! Kan niet wachten tot mn meisje uit t ziekenhuis is en ik ook aan de slag kan.. Het licht hier is killing en heb geen (externe) flitser!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close