Het blijft iedere twee jaar weer de vraag: ga ik verder op Iphone of kies ik een nieuwe telefoon gebaseerd op Android. Vorige week liet ik mijn Iphone vallen en dat had veel barsten in mijn scherm tot gevolg. Again en het repareren van een Iphone scherm wordt steeds duurder. Gelukkig mag ik over een tijdje weer een telefoon uitzoeken en daarom ben ik weer aan het bedenken welke telefoon ik straks ga nemen. 

Apple, Windows of Android? 

Inmiddels ben ik zover dat wanneer ik een nieuwe pc of laptop nodig heb, ik niet perse meer een Macbook wil hebben. Ik wil gewoon een computer met voldoende geheugen waar ik alles mee kan doen. De laatste tijd loop ik behoorlijk tegen beperkingen van mijn Macbook aan en zou graag meer kunnen met mijn foto’s, met video’s en weet ik wat nog meer. 

Is dat niet hetzelfde met mijn Iphone. Wil ik straks niet meer met een telefoon kunnen? Wat wil ik straks met mijn telefoon doen? Ik zou graag gewoon geheugen bijplaatsen, ik wil dat mijn telefoon slijtvast is, ik wil een heel goede camera erop. Ik wil erop kunnen werken – misschien wel met dual sim, netflixen, social media-en, ik wil gewoon eenvoudig een batterij kunnen vervangen. Eigenlijk zou ik willen dat er een telefoon zou bestaan die een leven lang mee zou kunnen gaan. Zou deze bestaan? Ik denk niet dat hij bestaat, dan zouden er immers geen telefoons meer verkocht worden.

Huawei P30 Lite vs. Ipone

Ik ben dus op zoek naar een alternatief voor mijn iphone. Misschien wordt het wel de nieuwe Huawei P30 Lite. De Huawei P30 Lite is een Android toestel, heeft goede specs en kost niet de hoofdprijs. En het heeft in tegenstelling tot de iPhone een gewone aansluiting voor de koptelefoon.(yeah!!) De telefoon komt met een 32MP camera aan de voorkant en 3 verschillende camera’s aan de achterkant en 128 MB opslag.

Het is misschien tijd voor of 1. een goedkoper toestel zodat je sneller kunt wisselen of 2. gewoon eens de iphone aan de kant te zetten en te zien wat Android voor me kan betekenen. 

Ik ben ontzettend benieuwd of jullie zijn overgegaan van Iphone naar een Android toestel en of je dat bevalt? 

Coverfoto mobiele telefoon via Shutterstock

Show Full Content
Previous Wanneer de Paashaas cadeautjes brengt!
Next Die Beleuchtung ist ein wichtiger Teil Ihres Innenraums!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close