Het is geen geheim dat ik fan ben van alles wat er uit de koker van Somoiso komt. De apps Heksje & Lilly, Noa Sterren beschreef ik al eerder. Het tijdschrift Lees! dat ze laatst hebben uitgegeven, liet ik vorige week aan je zien en ga zo maar door. Ik ben fan omdat Hanneke precies datgene geeft, waar ik behoefte aan heb! Goede boeken, tijdschriften en apps voor kinderen, zonder poespas of extra betalen. Wat Hanneke maakt, dat klopt en dat wil ik dan ook graag met jullie delen.

Van boek naar app!

Natuurlijk is niet alles gratis, maar koop je weleens gratis een boek? Nee, daarom is het ook echt niet erg om voor een app te betalen. Vaak is het nog eens veel goedkoper dan een boek ook! Sinds deze week is er een nieuwe app uit: Noa Tovervijver. Misschien ken je dit verhaal nog wel van een tijdje geleden. Noa Tovervijver was namelijk eerst een boek dat ze met succes gecrowdfund hebben. Hoe gaaf is dat! Omdat dit verhaal zo mooi en betoverend is, ben ik blij dat er ook een app van is.

Noa Tovervijver

Het verhaal in de app verschilt (bijna) niets in het verhaal uit het boek. Het is echter interactief. Dat betekent dat je bijna ieder plaatje per pagina kunt bewegen. Hoe leuk is het als je toverbellen uit de vijver kunt halen. Dat je Noa zelf in de vijver kunt laten springen of aan kunt kleden. Toen ik de app mocht proberen, heb ik hem ‘s avonds gedownload en eerst zelf ‘gespeeld’. Zo leuk!IMG_2228-2

 

Toen ik Eva vertelde over deze app kon ze niet wachten om op de ipad te gaan. Toen Liza sliep, mocht ze van mij dan eindelijk spelen. Heerlijk buiten op het kleed in het zonnetje. Ze genoot. Ze moest soms zo hard lachen, echt een genot om te zien.IMG_2227-2

Kopen!

Noa Tovervijver is te koop als boek bij onder andere bol.com en als iPad- (snel ook voor Iphone beschikbaar) app in de AppStore. Ik zou ze gewoon allebei kopen! Hahaha!

IMG_2232-2

 

Check hier een preview van de app!

In Zwitserland kwamen we ook een tovervijver tegen!

Show Full Content
Previous “Ich bin Eva” – Kennismaken op de kleuterschool
Next 8 Hollandse lekkernijen die elke toerist in NL moet proeven

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close