Vandaag laat ik jullie het kamertje van Liza zien. Toen we nog in Nederland woonden, sliepen de dames samen op een kamer. Nu huren we een veel groter huis in Zwitserland en hebben de dames allebei een eigen kamer (en een speelkamer en dan hebben we ook nog een aparte logeerkamer). Zoals altijd alles bij ons, duurde het aankleden van de kamers toch wel een aantal maanden. Ik heb niet geverfd, ben daar nooit zo heel erg goed in en ik vind wit wel zo rustig ook, maar de rest is inmiddels wel klaar. Wat was het feit dat mijn ouders kwamen, een goede stok achter de deur!

Veel items heb ik hier en daar gekocht bij verschillende (web)winkels. Ik heb ze onder de foto vermeld!

kamertje-liza

 1. Dit vogelhuisje en kapstokje kreeg ik vorig jaar van Kidsware.
 2. Dit canvas schilderij van Nijntje maakte ik bij Eva. Ik scande de boekjes in en maakte mijn eigen versie van de dierengeluiden. Het canvas was al een dikke hit bij Eva en bij Liza is dat gelukkig ook het geval!
 3. Dit leuke overgooiertje werd door mijn zus gemaakt, ze gebruikte een strijkapplicatie van Tufft
 4. De roze kast komt bij IkeaĀ vandaan
 5. Dit plankje met een deel van Liza’s kaartje moet nog ergens anders opgehangen worden, maar ik weet nog niet waar. Vandaar dat hij op de kast staat en daar staat hij voorlopig ook wel prima. Het plankje komt bij Kiekebooo vandaan
 6. Vorige week schreef ik al dat Liza zo fan is van deze ‘2 cute 2 be true‘ mobiel, daarom heeft hij een mooi plekje boven haar bed gekregen.
 7. De poster van ‘a little lovely company‘ kan je aan twee kanten ophangen. Ik koos voor de gekleurde zachtgroene kant en kocht deze bij Roozje.nl
 8. De letters van Liza kreeg ik als kraamcadeautje en kan je ook bij de Xenos kopen
 9. De wandlamp die precies bij die mooie mobiel past en waardoor wat mij betreft haar kamertje af is. Door deze lamp passen alle kleurtjes bij elkaar en ben ik tevreden!
 10. En ja, een foto die het echte leven weergeeft. Een overvolle wasmand, een kat die daar echt niet op de stoel mag slapen, wat doet die zonnebrand in de hoek en waarom zit er een baby op de grond? Liza speelt overigens op het Sprookjesboom speelkleed van de Efteling. Helaas nu alleen nog te koop in de Efteling zelf.

Ik ben onwijs benieuwd wat jullie van Liza’s kamertje vinden!

Show Full Content
Previous De leukste acht van Stip & Bloem
Next Wij zijn in gordijnendubio :)

9 thoughts on “Binnenkijken in Liza’s kamertje

 1. Wat een leuk kamertje zeg, echt onwijs mooi ingericht! Lekker clean, maar toch met een heleboel mooie, vrolijke details. Leuk dat je dit laat zien šŸ™‚ X Anniek

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close