Padaam! Daar staat hij te stralen, mijn favoriete foto van het afgelopen jaar. De meiden aan de voet van de Voralpsee, met op de achtergrond de bergen met een beetje sneeuw. Zo is ons Zwitserleven en zo wil ik me dat altijd herinneren. Ik bestelde deze enorme foto van 100 bij 150 cm  bij de CanvasCompany en mijn ouders namen hem een paar weken geleden mee.

Groot formaat foto  op canvas (XXL canvas) bij CanvasCompany

Eerlijk is eerlijk, ik hoefde deze foto niet te betalen. Ik kreeg hem van de CanvasCompany, zoals ik vaker foto’s mag laten afdrukken bij bedrijven. Toen ik de vraag kreeg om dit bedrijf te reviewen, wist ik wat ik graag zou willen hebben. Een groot formaat foto op canvas voor in onze gang. Onze gang was namelijk stom. We hebben heel weinig licht en de foto’s die er stonden waren prima, maar het zag er uiteindelijk rommelig uit. Bij de CanvasCompany kan je foto’s laten afdrukken tot wel 3 meter breed! Zo kan je voor ieder huishouden en voor iedere plek in huis een goede blikvanger vinden. Voor ons in de gang is de breedte van 150 cm echt perfect. We hebben aan beide kanten nog wat ruimte over. Het canvasdoek is een echte blikvanger. Als Floris de juiste schroeven heeft gevonden, dan hangen we het doek nog op zodat het nog meer toont in onze gang – al is het nu al een mooie eyecatcher. Ik ben er enorm blij mee en trots op!

De bestelling bij de CanavsCompany ging helemaal prima. Omdat het een XXL canvas is, moet je er iets langer op wachten, maar dat is geen probleem. Binnen 10 werkdagen werd het doek naar mijn ouders in een enorme doos verzonden. Het doek werd geleverd in een goede doos, die echt wel tegen een stootje kan, met een frame (je kunt kiezen tussen 2 en 4 cm breed) en we kozen ervoor om een ophangsysteem erbij te nemen. Je bent dus niet flexibel in het meenemen van het canvas, wat normaal ook niet nodig is. Mijn ouders namen hem echter mee naar ons toe en dan is 1 meter 50 wel een groot pakket! Bedankt papa en mama voor het ongemakkelijk zitten in de auto!

De kwaliteit is echt overigens ook echt fantastisch. De canvas is kleurecht en je ziet geen enkele pixel. Uiteraard heeft dat ook wel te maken met de kwaliteit van de foto. Ik heb hem op het grootste formaat aangeleverd.

Wat vind jij van mijn nieuwe blikvanger in de gang?
groot formaat foto op canvas

Show Full Content
Previous Ga in de herfstvakantie naar LEGO World 2017
Next REVIEW | Nintendo 3DS | LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: