Met Vaderdag in aantocht (volgende week: 21 juni) eens wat meer mannelijke series onder de aandacht. Want die mannen moeten natuurlijk niet vergeten worden! Ook de afleveringen van al deze 8 series zijn gemakkelijk en op elk device te bekijken op Netflix.

Leuk vaderdagcadeau: een abonnement op Netflix of als je die al hebt: kijken naar favoriete serie. Love that maakt het je makkelijk en maakte een waardebon die je gemakkelijk kunt downloaden.

Orphan Black – 3 seizoenen (2013 – 2015)

b69f2c5e-3cd5-48a7-901a-ee6fa6a8c2ea“Meeslepend én spannend.”
Als de oplichtster Sarah getuige is van de zelfmoord van een vrouw die precies op haar lijkt, neemt ze niet alleen de identiteit van het slachtoffer over maar ook haar vriendje, bankrekening en haar baan. Vervolgens ontmoet Sarah een moeder die haar tweelingzus zou kunnen zijn en dan wordt het pas echt bizar. Dit is meer dan een extreme identiteitscrisis en voordat je het weet, raak je als kijker verslaafd aan deze heftige sciencefictionserie.

House of cards – 3 seizoenen (2013 – 2015)

_DG21738.NEF
_DG21738.NEF

“Serie steekt erg goed in elkaar.”
In deze met Emmy’s bekroonde Original-serie schittert Golden Globe-winnaar Kevin Spacey als meedogenloos en slinks congreslid, Francis Underwood. Hij doet alles om aan de macht te komen in Washington D.C. Zijn geheime wapen? Zijn prachtige, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe-winnares Robin Wright).

Marvel’s Daredevil – 1 seizoen (2015)

“Deze serie is boeiend, spannend en bevat een goed lopend verhaal!”
Marvel’s Daredevil is een live-action-serie die de avonturen van Matt Murdock volgt. Hij werd blind als kind door een tragisch ongeval maar beschikt over buitengewone zintuigen. Overdag is hij advocaat en strijdt hij tegen onrecht en ‘s nachts is hij de gemaskerde burgerwacht in de wijk Hell’s Kitchen in New York.

Californication – 7 seizoenen (2007-2014)

Californication Season 7 Advertising + Publicity Still PhotographyAugust 5, 2013Patrick Ecclesine, PhotographerCopyright 2013 Showtime Networks Inc.
Californication Season 7 Advertising + Publicity Still PhotographyAugust 5, 2013Patrick Ecclesine, PhotographerCopyright 2013 Showtime Networks Inc.

“De personages zijn allen absurd en compleet geloofwaardig”
Een romanschrijver kampt met een schrijversblok en een zwak voor drugs, drank en seks terwijl hij worstelt om de relatie met zijn vriendin en dochter in stand te houden. Met een gemiddelde van 4 sterren van 2.609.222 (!!) beoordelingen, echt een aanrader.

Spartacus – 4 seizoenen (2010-2013)

Spartacus_Blood_Sand_Story_art“Ruw, gewelddadig, briljant geacteerd.”
Een Thracische man is veroordeeld tot een wrede dood in de arena. Daar overleeft hij zijn beulen en wordt hij herboren als de als slaaf verkochte gladiator Spartacus

Breaking Bad – 5 seizoenen (2008-2012)

BREAKING BAD: SEASON 5B
BREAKING BAD: SEASON 5B

“Een echt meesterwerk.”
Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth. Vorig jaar kwam er na vijf seizoenen een einde aan het inmiddels legendarische Breaking Bad, volgens sommigen de beste serie die je met Netflix kunt streamen.

Homeland – 3 seizoenen (2011-2013)

Claire Danes, Mandy Patinkin
Claire Danes, Mandy Patinkin

“Onwaarschijnlijk indrukwekkend en overtuigend.”
Wanneer een krijgsgevangene na jaren gevangenschap huiswaarts keert, verdenkt een CIA-agent de marinier ervan dat hij een Al Qaida-terrorist is geworden. Het superspannende Homeland is echt een serie van deze tijd.

Fargo – 1 seizoen (2014)

FARGO - Pictured: Martin Freeman as Lester Nygaard . CR: Chris Large/FX
FARGO – Pictured: Martin Freeman as Lester Nygaard . CR: Chris Large/FX

“Geniaal, 5 sterren!”
In deze serie die geïnspireerd is op de film van de gebroeders Coen, staat een andere ‘echte’ misdaad centraal. Martin Freeman, Billy Bob Thornton en Colin Hanks spelen de hoofdrol in deze nieuwe donkere maar grappige serie die geïnspireerd is op de bekroonde klassieker.

Waardebon voor Vaderdag

netflix-vaderdagwaardebon

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Ons Zwitserleven: kalm aan
Next Vinylpoppen van onder andere Elsa & Anna

1 thought on “Boeiende series, speciaal voor mannen

  1. Heb al even een Netflix account en ik kan vertellen dat mijn vader er ook graag gebruik van maakt. Dus zeker een top cadeau voor vaders die van series houden!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close