Al een tijd volg ik de dames van Bonte Raaf met hun mooie concept van groeikaarten en sinds een tijdje ook houten kaarten en andere producten. Het was dan ook niet moeilijk toen ik (nou ja, wij) een huwelijkscadeautje voor goede vrienden wilde kopen, dat ik bij hen uitkwam. Voor het huwelijk had ik alle uitingen ontworpenĀ en ik wilde graag iets geven dat erbij hoorde. Bij Bonte Raaf koos ik een omslag voor een gastenboek, want de vrienden kozen voor kaartjes die de gasten konden invullen. Het was zo fijn dat ik mijn eigen ontwerp kon aanleveren. Maar lukt dat niet, dan kunnen ze bij Bonte Raaf je ook helpen!

gastenboek bonte raaf

Omslag voor een gastenboek

Ik koos voor een omslag met een dichte kaft en met gaatjes waar je de gastenboekkaartjes door middel van een lint mee vast kunt zetten. Het gat onderin is bedoelt om het gastenboek weer netjes dicht te maken. Als je op de website bij bruiloft portfolio kijkt, dan zie je nog veel meer voorbeelden.

Toen ik de bestelling van het gastenboek openmaakte, bleek dat er nog wat extra’s in zat. Mijn favoriete groeikaarten en hele leuke houten kaarten, die nieuw in de webshop zijn. Natuurlijk wil ik die reviewen šŸ˜‰ Ik was al zo enthousiast over de cover van het gastenboek en dan nog al die leuke andere kaarten! Ik heb er al een aantal gebruikt ook.

Vergeet-je-niet en andere groeikaarten


Afgelopen week stierf een oudtante van Floris – op respectabele leeftijd, maar toch. Het was zo’n lieve vrouw. Warm, altijd betrokken. Daarom vond ik het heel fijn om vanuit Zwitserland een groeikaart met vergeet-me-nietjes te sturen. Groeikaarten kunnen altijd, met een geboorte, bij rouw, bij een felicitatie. En bij Bonte Raaf is er genoeg keuze. Wanneer je zelf bij een geboorte of overlijdenĀ een groeikaart naar anderen wilt sturen, is dat ook mogelijk. Bij Bonte Raaf maken ze ook groeikaarten op bestelling.

groeikaart rouw bonte raaf

Houten kaarten

Met de techniek die gebruikt wordt voor het gastenboek, worden ook leuke houten kaarten en broches gemaakt. Omdat wij met moederdag in Nederland waren, vond ik dat de moederdagkaart naar mijn moeder mocht!moederdagkaart bonte raaf

Natuurlijk is er ook een vaderdagkaart!
vaderdagkaart bonte raaf

Bij Bonte Raaf kun je terecht voor zoveel gepersonaliseerde cadeautjes en kaarten. Wanneer je op zoek bent naar iets bijzonders, dan moet je gewoon even een kijkje nemen. Wil je voor jezelf uitnodigingen bestellen of een eigen stijl voor je bedrijf of evenement laten ontwerpen, dan ben je bij hen ook aan het goede adres. De dames zijn namelijk supergoede ontwerpers!

Tip: deze leuke groeikaart als bedankje voor de juf!

Show Full Content
Previous Wat een verwennerij, we hebben een zwembad!
Next Vanaf 1 juni in de bioscoop: Casper en Emma de bergen in! + Winactie!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close