Themafeestjes, ik vind het zo tof om te zien hoe sommige mensen de meest geweldige feestjes kunnen geven. Helemaal in het teken van 1 ding en dat alles, maar dan ook alles er fantastisch en in stijl uit ziet. Jaloers daarop ben ik wel. Gelukkig kwam ik nu langs de webwinkel Het Zijstraatje waarbij mooie themafeestjes nu ook voor ons mensen die niet die kunsten bezitten, gewoon bereikbaar zijn.

Daarom vandaag een Leukste Acht met producten van Het Zijstraatje! Laat je verrassen en inspireren, want wat zijn deze dingen gááááááááááááááááf!

Feest in Alice in Wonderland-stijl

alice-in-wonderlandHet eerste waar mijn oog op viel waren deze sleutels met een kaartje eraan. Ik vind ze geweldig. Maak het hele feestje in deze stijl. Zie jij het al voor je hoe gaaf dat gaat worden? Ik zie Alice zelf ook al rondlopen.

Taarttoppers

full33407478Er gaat echt een wereld voor me open, een taartversiering kan je zo makkelijk ook maken. Zo maak je de taart voor de jarige echt een feestje en als je instagram mag geloven: die vlaggetjes zijn ultrahip!

Wat een vrolijkheid

vlaggetjesDit vind ik nou een geweldig idee. Gewoon gezellige vlaggetjes in een vaasje of een flesje. Dit ziet er toch zo gezellig uit.

Prikkers, te leuk voor worden!

prikkers
Je dacht dat de prikkers zelfgemaakt waren? Nee hoor, die leuke vintage prikkers kun je gewoon kopen! En die pompoms? Ook te koop!

Ananas lantaarns

ananaslantaarnJe kunt je voorstellen dat ik bij ieder item liep te stuiteren, wat een leuke spullen. Wat dacht je van deze lantaarns. Deze kun je overal bij gebruiken, maar bij een zomeravond vind ik deze wel erg leuk!

Slingers

slingerDeze slingers zijn niet alleen origineel, ze zijn ook nog superleuk! En dit zijn niet de enige slingers die te koop zijn bij Het Zijstraatje. Deze slingers zijn gewoon het leukste!

Lichtbootjes

bootjesJa hoor! Ook deze bootjes zijn gewoon te koop. Weer zoiets wat supertof is tijdens een fijne zomeravond of feestje. Misschien wel gewoon op de schouw tijdens een winteravond! Eigenlijk zijn het bootjes die bij een ritueel horen, een bruiloft of een geboorte. Ik vind ze ook geschikt voor andere gelegenheden.

Fleurig kruidentuintje

plantjesIets heel anders. Deze papieren gietertjes (met plastic zakje erin) zijn super om je kruidentuintje in de keuken mee op te fleuren. Geen feestje om op te fleuren, maar je eigen huis.

Hopelijk heb ik je net zo enthousiast gekregen als ik ben. Deze leukste acht, was er weer een die mij zeer en oprecht enorm heeft verbaasd. Wat een toffe winkel en wat een leuke feestelijke spulletjes!

Show Full Content
Previous Zwerfkatten, maar wel van ons
Next Ons Zwitserleven: deze week was kort maar zeer krachtig!

2 thoughts on “Bouw een feestje met deze leukste 8 items!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close