In ons houten huisje in het Zwitserse land is weinig licht. Het hout maakt het huis heel donker. Onze witte meubels maken het weliswaar iets ruimer, maar niet heel veel. We hebben voornamelijk licht nodig. Veel licht en een beetje extra kleur kan het huis ook wel gebruiken.
We kochten dan ook vorig jaar Philips HUE Lightstrips.

Philips HUE | Hoe?

Philip HUE verlichting is verlichting dat je vanaf elke plek in huis kunt bedienen. Het is ledverlichting op een slimme manier. De lampen geven gewoon een mooie witte kleur, maar zijn ook te veranderen in ieder andere kleur. Daarbij zijn de lampen goed dimbaar en kunnen ze gaan pulsen. Oftewel DISCODANSEN!!! Je bedient de lampen via een app en daar begint dan bij ons ook de lol.

Philips HUEmor

Met de apps kan je mooie kleurpatronen aangeven. Maar je kunt ook de lampen op de muziek laten verkleuren en je kunt er gewoon een flinke disco van maken, of er nou muziek opstaat of niet. Daar begint bij mijn dan ook de Humor. Ik vind het namelijk supergrappig om vanuit de slaapkamer Floris te pesten met verlichting die alle kanten op schiet! Zie je het al voor je dat ik dan echt in mijn broek pies van het lachen in mijn bedje šŸ™‚

De Philips HUE lampen

De Philips HUE lampen komen in diverse vormen en maten. Wij hebben een lichtsnoer als sfeerverlichting bij de houten wanden. Als echte verlichting is dit niet te gebruiken, daarvoor is het licht te zwak. De andere lampen geven natuurijk wel gewoon normaal licht met dezelfde eigenschappen zoals dimbaar, pulserend en veranderend van kleur.

Je hebt om te beginnen met de Philips HUE lampen moet je een starterset kopen. Hierin zit de Bridge die ervoor zorgt dat je jouw lampen kunt bedienen. Op deze bridge kan je tot 50 verschillende lampen aansluiten, dus eenmaal een Philips HUE systeem dan kan je lekker doorgaan met aanschaffen!

Show Full Content
Previous Niet Groot – de webwinkel voor jouw kleintje en jezelf
Next De leukste films voor jouw herfstvakantie!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: