Hoe je het toch went of keert, in de winter is je huis altijd wat warmer aangekleed dan in de lente. In de lente hebben we last van voorjaarskriebels. Het huis moet schoon en opgeruimd. De kleuren moeten lichter en de overbodige troep gaat eruit. Ruimte en kleur, dat is wat je wilt in de lente. Laten ze daar bij Otto nou goed op inspelen met een speciale Lenteafdeling in de online shop.

Zelf kies ik sneller voor geel, maar bij deze lenteafdeling zag ik dat dat aqua-blauw ook prima bij de lente kan. Gewoon combineren met roze. Waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht? De blauwe spullen mogen bij mij blijven, maar krijgen roze bloemen of iets dergelijks toegevoegd. Nice!

Ben jij ook op zoek naar inspiratie met blauw en roze? Check dan onderstaand plaatje, alles geheel uit de Lentekleuren afdeling van Otto!

Lentekleuren-otto

Stoel (blauw met taartjes) – Lamp – Print (roze) – Vouwgordijn  – Stoel (roze) – BankHip krukje – Kleed
tekst

Show Full Content

About Author View Posts

Avatar
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

In een handomdraai lente in je huis!

16 februari 2016
Close
%d bloggers liken dit: