In de zomer is er niks fijners dat buiten te zijn. Dat je buiten lekker kunt zitten, in de zon of juist in de schaduw. Dat je kunt koken of barbecuen, genieten van de bloemen en planten om je heen. Spelende kinderen in het zwembad. Buren en vrienden die aan komen wandelen. Middagen die overlopen in avonden. Een vuurtje erbij en nog maar eens een drankje. Onze tuin is dit jaar nog behoorlijk saai. We huren natuurlijk en de tuin is ons onbekend. Dit jaar onderhouden we de tuin, kijken we wat er mooi is en snoei ik direct weg wat ik lelijk vind. Maar volgend jaar! Ik verheug me op mijn nieuwe tuin. In mijn hoofd krijgt hij al vorm.

Ik zocht voor jou in de tuinshop van Otto de must-haves uit die je nodig hebt om van dit soort zwoele zomerdagen en avonden optimaal te kunnen genieten.

zomer-musthaves

Natuurlijk kan de zon niet ontbreken! Ik ben vooral fan van houten meubelen voor buiten. Die rotanspullen, daar krijg je altijd van die strepen van op je billen en gaat uiteindelijk doorzakken (dat denk ik dan). Mijn tuin moet warmte, geborgenheid en gezelligheid uitstralen. Dus inderdaad hout, een mooie parasol, geen ledlichten maar warme kleuren. Daarbij moeten er natuurlijk ook mooie planten in een tuin staan. Planten met kleur, met geur en die je kunt eten. Je snapt dat ik inmiddels zelf zin heb om onze tuin onder handen te nemen!

Hoe ziet jouw tuin eruit? tekst

Show Full Content
Previous Moeders zijn vele malen relaxter in Zwitserland
Next Bezoek en vis blijven drie dagen fris

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close