Nog een week voordat het 5 december is en daarna maken we ons op voor Kerst. Tijd voor cadeautjes. Maar wat moet je als volwassene nou vragen? Ik weet het ook niet. Ik kom altijd zoveel leuks tegen op het internet en nu ik dan wat mag uitkiezen dan sla ik dicht. Ik heb geen flauw idee. We hebben thuis altijd de regel als er niks op je lijstje staat, dan krijg je een cadeaubon. Dus ik moest wel even aan de bak, stel je voor dat ik een cadeaubon krijg. Die kan ik natuurlijk niet inwisselen! Op mijn lijstje staan all time favorites zoals het Michael Kors horloge afgewisseld door leuks wat ik onder het surfen tegen kwam met noodzakelijke meuk, zoals de broodsnijder… Aargh, wat een suf cadeau.

cadeautjes

1. Horologe Michael Kors
2. Kerst tafereeltje hout
3. Wintergoed
4. Gucci zonnebril
5. Elektrisch broodmes
6. Tofste shirt ever voor Liza
7. Peacock poster
8. Fantastisch fotoboek

Dit is een lijstje dat echt wel een Marlieke-lijstje is. Het gaat alle kanten op. Wat staat er op jullie lijstje??

Show Full Content
Previous Onze Sinterklaas en de Zwitserse Samichlaus
Next Time flies! Weer een weekoverzicht!

7 thoughts on “Cadeautjes voor haar… of voor mij!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close