Waar mensen werken, zijn ook mijlpalen! Zakelijk, maar vooral privé. Ondanks dat je werk en privé vaak in zekere zin gescheiden houdt, wil je je collega natuurlijk wel feliciteren met deze mijlpaal. Helemaal als het om de komst van een kindje gaat. Maar wat geef je? Wij inspireren je voor een leuk, passend en bruikbaar cadeau!

Persoonlijk of gezamenlijk?

Er is een verschil: wil jij persoonlijk iets geven omdat je echt een band hebt met je collega? Of doe je gezamenlijk een cadeau met het hele bedrijf of de hele afdeling? Laten we beginnen met dat laatste. Vaak is dit het lastigste, omdat je deze collega persoonlijk niet héél goed kent. Als bedrijf is het altijd leuk om in zulke gevallen een cadeau met het bedrijfslogo erop te geven. Dat zorgt voor trots en dankbaarheid naar het bedrijf toe. Later kan dit ervoor zorgen dat die collega positief over je bedrijf praat tegen de buitenwereld. Zo heb je er zelf ook nog iets aan! Zo kun je bijvoorbeeld tassen bedrukken voor dit soort gelegenheden, waar je een wat persoonlijker cadeau in doet, of diverse handige goodies, passend bij de gelegenheid.

Smullen!

Ook leuk om te geven met het logo erop, zijn lekkernijen zoals chocola. Ja, ook dat kun je van je logo voorzien. Zwangere vrouwen kunnen vaak niet van de chocola afblijven, dus dit is ideaal. Bovendien is zwangerschap een reden om hier ook zoveel mogelijk van te willen en mogen snoepen! Ook leuk voor in die bedrukte tas, naast goodies. Over goodies gesproken: een sleutelhanger!

Ja echt, een sleutelhanger

Een sleutelhanger, dat is toch saai en nutteloos? Niet als je het juist aanpakt. Natuurlijk geef je dat niet als cadeau op zichzelf. Maar als goodie kan een persoonlijke sleutelhanger superleuk zijn! Bijvoorbeeld een roze of blauw voetje of hartje met een boodschap erop, mocht het geslacht bekend zijn. Is het kindje al geboren, dan kun je de naam erop graveren. Een sleutelhanger bedrukken kan op deze manier heel veel voor een kersverse of aanstaande ouder betekenen!

Een cadeaubon helpt haar enorm!

Zelf persoonlijk een cadeau geven? Waarschijnlijk ken je je collega dan ook zo goed dat je wel iets moois kunt bedenken. Je hebt immers een goede band met haar. Maar we snappen het ook als het toch nog wat lastig is. Helemaal bij een gelegenheid zoals deze. Wat altijd handig is, is een cadeaubon. Dit is minder saai om te geven dan het in eerste instantie lijkt, want echt, ze is hier enorm blij mee. Het geld gaat op aan de kamer, kleren en spulletjes voor de baby en aan de shopbehoefte van je collega. Een cadeaubon kan voor haarzelf zijn, of voor spullen voor de kleine. Deze bonnen zijn vaak heel leuk te personaliseren met een mooie boodschap.

Massage

Echt iets waardevols geven? Dan is de zwangerschapsmassage een idee. Maar dit is wel echt iets voor wanneer je écht écht close bent met elkaar. Wanneer je zwanger bent, staat je hele wereld op zijn kop. Een massage is een ideale manier om even niet verdrietig, blij, boos of opgewonden te zijn. Alleen maar ontspannen. Het is echt iets wat een aanstaande moeder helpt met alle emoties en hormonen.

Dagboek

Ook persoonlijk en origineel om te geven is een speciaal dagboek voor de baby, of een kalender. Daar kun je alle ontwikkelingspuntjes in noteren. Het eerste lachje, het eerste brabbeltje, de eerste stapjes voor straks en het eerste woordje! Leuk voor ze om later weer eens terug te lezen. Het is een cadeau om altijd te bewaren!

Show Full Content
Previous De leukste 8 cadeautjes voor een zesjarige
Next Over regeldagen en sprongetjes

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d