Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik niet zo heel erg creatief ben. Ik weet het vaak te verzinnen of op de computer te fabriceren. Alleen de uitvoering ervan, dat kunnen mijn handen gewoon niet. Die motoriek zit er gewoon niet in bij me (waar ging het mis?). Vorige week zag ik mijn zussen creatief doen met vogelvoer en een goedkoop pakje frituurvet. Net zat ik te zoeken hoe ik het makkelijkste ook zoiets met Eva kon maken, zonder dat we natuurlijk allebei compleet onder het frituurvet zouden komen zitten (Eva heeft zo’n beetje mijn motoriek geërfd). Ik heb het nog niet gevonden.

Maar wat ik wel op Pinterest vond waren superleuke ideeën met oma’s servies. Misschien dat ik ooit zo creatief word dat ik naar de kringloop ga, oma’s mooie servies koop, dit aan elkaar vastplak en er een touwtje aanbind en dan vul met vet en vogelvoer. Misschien. Ooit.

vogels voeren met oma's servies
Vogels voeren met oma’s servies, deze inspiratie haalde ik van Pinterest http://www.pinterest.com/lovethatnl/love-thatnl/

 

Show Full Content
Previous En wat wil jij voor kerstmis?
Next Soms ben je gewoon blij met mensen

2 thoughts on “Creatief met oma’s servies

  1. Gelukkig ken ik iemand die oma’s servies al heeft voorbewerkt. Voor 12,50 hoef je het alleen nog maar op te hangen en er zaad bij te doen! Hahahaha, dat gedoe met een boor en een ketting enzo.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close