De selfie stick kennen we natuurlijk allemaal. Maar de vraag is; heb je hem weleens echt en in het openbaar gebruikt? Ik kan je vertellen dat ik dat dus niet heb gedaan. Ik ben meer het type dat vraagt of iemand een foto kan maken of gewoon mijn arm ver uitrek zodat ik er helemaal opsta. Maar goed, ben jij een (beginnende) influencer of houd je gewoon van mooie foto’s waar iedereen goed opstaat? Dan is dit artikel de moeite van het lezen waard! Ik vertel je hoe de selfie stick is verandert en hoe je met de accessoires het beste uit je foto haalt. 

Tijden veranderen en de selfie stick verandert mee

We kennen allemaal de uitschuifbare arm die je aan je telefoon bevestigt en waarbij je op een knopje drukt en de foto maakt. Deze versie is er natuurlijk nog steeds, maar voor de echte Tiktokker, Youtuber of Instagrammer zijn er extra gadgets waarbij de foto die je in je hoofd hebt, dan ook echt mogelijk is om te maken met je telefoon. En vergeet niet dat met de toevoeging van bluetooth aan de selfiestick, je niet meer gebonden bent aan kabels. 

De selfiestick met driepoot

Waarom zou je een selfie maken met de stick in je hand, als je de stick ook als driepoot en dus als statief kunt gebruiken? Foto’s die met een statief gemaakt zijn, zijn vaak veel beter en wat dacht je van filmpjes? Met je telefoon op een statief, zullen je filmpjes veel spannender worden en meer gewaardeerd worden.

Extra licht voor een beter selfie

Iedereen weet dat je als je binnen een foto maakt, dat je eigenlijk moet zorgen voor zoveel mogelijk licht. Vooral een selfie is gebaat bij een goede extra lichtbron. Je hebt speciale ringen die je op je bureau kunt zetten zodat je extra licht op je gezicht hebt. Het is ook mogelijk om op je telefoon zelf een extra lichtbron te zetten. Dat doe je gewoon met een selfie led ring, waarbij je ook de helderheid van het licht kunt aanpassen. Alles natuurlijk voor de mooiste versie van je foto! Het grote voordeel is dat je deze led ring – in tegenstelling tot de ringlicht voor op je bureau – natuurlijk altijd mee kunt nemen. 

Dus als je een selfie wilt maken, dan hoef je niet meer per se met een stick in je hand te gaan staan. Je kunt de selfiestick ook als statief gebruiken. Dat ziet er wel iets mooier uit. Combineer de selfiestick dan met een lampje op je telefoon en je Tiktok-filmpje, Instagram foto of YouTube video ziet eruit om door een ringetje te halen! 

 

Fashion photo created by gpointstudio – www.freepik.com

Show Full Content
Previous Deze insecten afstoters passen wèl in je interieur
Next Zomertijd, wintertijd en hoe doe je dat met slaaptijd?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close