Door Eyoba werd ik gevraagd mijn top items uit hun tafel- en stoelencollectie uit te zoeken. Een leukste acht van hippe, design en/of klassieke items die in ieder interieur passen? Dat liet ik niet langs me heen gaan. Want eerlijk gezegd kende ik Eyoba niet.

Wat is Eyoba

Eyoba is een grote online woonwinkel met zoals ze zelf zeggen; erkende nationale en internationale merken. Op de websites van Eyoba koop je tafels, banken, eetkamerstoelen, barkrukken, designerstoelen en ga zo maar door. De keuze is enorm, maar door de indeling van de website goed overzichtelijk. En omdat je meubels toch wel vaak wilt zien vooraf, hebben ze ook een showroom. Kijk en dat hebben veel websites niet!

Door de verschillende producten, die vaak in verschillende kleuren te verkrijgen zijn, kon ik heel eenvoudig mijn 8 favorieten uitzoeken. Wat vind jij van mijn stijl?

De Leukste 8

eyoba-2

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

1 thought on “De leukste 8 items uit de collectie van Eyoba

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Netflix Tip! Jane the Virgin

6 juli 2016
Close
%d bloggers liken dit: