Vier jaar geleden liet ik voor Eva bij Hippefreubels.nl geboorteklompjes maken en ook voor een aantal andere pas bevallen vriendinnen. Soms ben je nou eenmaal ergens enthousiast over! Gepersonaliseerde cadeaus zijn natuurlijk altijd onwijs leuk om te geven, maar let op: maak het niet te veel. Anders verdwijnt het weer ín de kast in plaats van óp de kast!

Geboortecadeaus

Geboortecadeautjes of geboorteherinneringen zijn natuurlijk ook super om te krijgen. Annie van Hippefreubels.nl maakt er talloze. Ik kocht zoals gezegd die leuke klompjes met afbeeldingen van het geboortekaartje erop, maar ze maakt nog veel meer. Wat dacht je van een geboorteservies of alleen een geboortebordje, beschilderd n.a.v. het kaartje of van wat je maar wilt. Zelf heb ik de geboortespulletjes van de kindjes in een roze curverbak, maar veel leuker is natuurlijk een geboortekist om alle spulletjes van waarde, herinnering of gewoon voor het speelgoed van je kleine.

Hippefreubels heeft nog meer. Veel meer! Ik zocht de leukste acht voor jullie uit.

Geboorte Spaarvarken

IMG_9874Als verrassing kreeg ik van Annie een geboorte spaarvarken voor Liza! De kleuren komen zo perfect overeen, de vogeltjes, de letters. Alles klopt!

Geboorteklompjes

IMG_9872-2Voor Eva heb ik zoals gezegd geboorteklompjes laten maken. Ook deze zijn superleuk om te kopen voor jezelf, maar ook als mooi kraamcadeau voor een ander.

Geboortekist

full30679939Zoals ik al zei, mijn kinderen hebben een roze curverbak als bewaarkist. Maar veel leuker is natuurlijk zo’n mooie geboortekist!

Frozen haaraccessoires

full33299821Bijna ieder meisje wordt blij van Frozen spulletjes. (Bijna ja, want Eva’s vriendinnetje Sylke moet daar dus niks van hebben vertelde ze toen we daar waren.) Maar voor de meisjes die wel fan van Frozen zijn, superleuke haarspulletjes met de afbeeldingen van onze helden!

Tangle

large-textured-tangle-2303-pKen jij de tangle al? Het is een speeltje wat ervoor zorgt dat je minder afleiding hebt, het versterkt de zintuigen, wordt aangeraden bij ADHD. De Tangle heeft geen begin of eind en kan op alle mogelijke manieren bewegen. Het is een speeltje, een kunstwerkje, een puzzeltje, een sieraad, een hersentrainer en of een antistress middel.

Geboorteservies

full30140364Het geboorteservies vind ik ook zo schattig! Je kunt kiezen om alleen een bordje of bekertje te beschilderen of een compleet servies.

Piepschuimletters

full19302268Pimp iedere kamer op met woorden uit piepschuim. Je kunt ervoor kiezen om zelf ermee aan de slag te gaan en dus kale letters te bestellen, of ze door Hippefreubels te laten maken.

Geboortekoffertjes

full32629449_bEigenlijk kan een geboortekoffertje ook niet ontbreken in deze lijst. Leuk om de eerste herinneringen in te doen, de geboortekaartjes of gewoon om leuk mee te spelen.

Volg Hippefreubels ook op Facebook en Twitter

Show Full Content
Previous Lunchen in stijl met de Foodbag
Next Tablettips voor je dreumes en peuter

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close